UFC

Paddy Pimblett stao na kraj glasinama da će se boriti s Drewom Doberom: ‘Idem na operaciju‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Ufc)
Otkrio kako bi se oporavak mogao odužiti i da bi ga u kavezu najranije mogli gledati krajem ove godine

Paddy Pimblett je sa sada u UFC-u stopostotan, te je u sva četiri nastupa i slavio. U trenutno posljednjem je dosta kontroverznom sudačkom odlukom pobijedio Jareda Gordona, dok je u prethodna tri nastupa pobjeđivao prekidima. Ono što se sad od njega očekivalo jest da ide na nekog top 15 protivnika, no za sada će sve morati pričekati.

Nedavno je Drew Dober prozvao Pimbletta, a fanovi su to s oduševljenjem dočekali. No, nažalost od te borbe za sada neće biti ništa jer se Paddy u posljednjem meču ozlijedio te ga čeka operacija i povratak, a za MMA Junkie je pojasnio što se sad događa s ozljedom:

‘‘Još uvijek nisam imao operaciju. Nisam mogao dogovoriti operaciju prije nego sam se vratio iz Kalifornije, tako da čim dođem kući 6.3., dan kasnije idem na operaciju. Imat ću gips nekoliko tjedana, a nakon toga ću gledati da se vratim do kraja godine. Mislim da ću se upravo krajem godine moći boriti‘‘, rekao je Paddy.

‘‘Ozljeda je bila prisutna još i prije borbe s Gordonom, a poslije su mi rekli da trebam na rekonstrukciju ligamenata. Sada se priča o Drewu Doberu koji je pristao da se bori sa mnom 6.5., a ja tada još neću moći sparirati. Vidim da svašta ljudi na internetu govore, ali nosim se s tim. Za sada je rano reći hoću li se boriti s njim ili ne. Ne znam s kim ću se boriti kad se vratim‘‘, zaključio je.

Ukoliko oporavak bude toliko dug, to bi značilo da bi Paddyja u kavezu ove godine mogli gledati samo jednom. Nadamo se barem da će taj jedan put biti pravi test protiv rangiranog borca.

Linker
26. travanj 2024 23:06