UFC

Paige VanZant ponovno dogovorila atraktivan okršaj, ali ovoga puta uz jednu bitnu promjenu

Paige VanZant
 Instagram
Jedna od najpopularnijih borkinja svijeta Paige VanZant (8-4) vraća se u akciju 11. srpnja, a protivnica će joj biti Brazilka Amanda Ribas (9-1).

Vijest o novom nastupu atraktivne Paige preko svojih je izvora potvrdio ugledni borilački portal MMA Fighting. Prema njihovim saznanjima, VanZant i Ribas trebale bi se boriti na još uvijek neslužbenom eventu koji bi se mogao održati na UFC-ovom 'Fight Islandu'.

A da bi te informacije zaista mogle biti istinite, može se zaključiti i iz poruke koju je Paige ostavila na svom Instagram profilu:

"Stižem na otok u tvojoj blizini", objavila je 26-godišnja Amerikanka.

VanZant i Ribas su se, podsjetimo, trebale boriti još 14. ožujka u Brazilu, ali je Paige taj meč morala otkazati zbog ozljede ruke.

Važno je i istaknuti da je kod novog ugovaranja ovog okršaja došlo do jedne bitne promjene. Naime, iako je originalni meč bio dogovoren u slamka, ovaj će se po novome održati u muha kategoriji.

Paige će ovom prigodom u Octagon ući po prvi puta nakon siječnja 2019. i pobjede nad Rachael Ostovich. Spomenimo i da je VanZant na 3-2 omjeru u posljednjih pet nastupa, ali i da joj je ovo posljednja borba po aktualnom ugovoru.

S druge strane, Ribas ima četiri pobjede u nizu te je još uvijek neporažena u UFC-u (3-0), a ovoj joj je prvi meč nakon što se u ožujku susrela s Random Markos, borkinjom koja je u ožujku zamijenila ozlijeđenu Paige.

Linker
20. travanj 2024 06:25