UFC

Paige VanZant: Znam da će uvijek biti organizacija spremnih platiti me

Austin Vanderford, Paige VanZant i The Schmo
 screenshot
Paige Vanderford, u borilačkom svijetu poznatija pod svojim djevojčkim prezimenom VanZant, uskoro bi trebala postati slobodna borkinja. Velika UFC-ova zvijezda otkrila je kako na slobodno tržište izlazi prije svega s ciljem saznati koliko vrijedi.

Paige je sa svojim suprugom, Bellatorovim borcem Austinom Vanderfordom, bila u Las Vegasu na Mr. Olympia natjecanju, gdje ih je za izjavu zatražio popularni reporter "The Schmo". Kako je Paige nedavno službeno otkrila da nije zadovoljna s UFC-ovom ponudom novog ugovora i da će provjeriti što joj mogu ponuditi druge promocije, tu temu nije mogla izbjeći. Kako je nedavno izjavila da putem Instagrama zarađuje puno bolje nego kao borkinja, upitana je bi li se nastavila boriti ako ne bude zarade ravne tome što zaradi na taj način.

"Borila bih se vjerojatno i bez novca, no znam kako će uvijek biti organizacija koje su spremne platiti. Talentirana sam borkinja, ide mi dobro unutar kaveza i izvan kaveza. No, sad samo želim saznati kolika je zapravo moja vrijednost", odgovorila je Paige, koja je pravi magnet za sponzore i govore svaki dan na Instagramu objavi neku reklamnu fotografiju.

Njen suprug Austin Vanderford neporaženi je MMA borac i član Bellatora koji ga je angažirao nakon što mu Dana White nije ponudio ugovor, unatoč impresivnoj pobjedi u drugoj sezoni "Contender Series" showa. On je upitan nešto o tome gdje vidi svoju karijeru u budućnosti.

"Meni je najvažnije nastaviti dokazivati da sam jedan od najboljih na svijetu. Bellator mi trenutno to omogućava i dok je tako bit ću njihov borac", rekao je kratko Austin, koji će svoju iduću borbu odraditi 14. studenog na Fight Nightu u Izraelu.

Što se tiče Paige, još uvijek nije poznato kad će odraditi posljednju borbu na svom još uvijek aktualnom UFC ugovoru.

Linker
19. travanj 2024 13:32