UFC

Paul Craig namjerava Johnnyja Walkera završiti udarcima: ‘Nije spreman za ovakvu snagu‘

Paul Craig

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Inače je Craig poznat po svojim vještinama u parteru, a sad tvrdi kako će Walker njega rušiti kad osjeti kako jako udara

Nakon što je na posljednjem londonskom UFC-u poražen od Volkana Oezdemira sudačkom odlukom, pred Paulom Craigom je sada novi izazov. Johnny Walker čeka ga ovog mjeseca u Brazilu na domaćem terenu, tako da je pred Craigom opet novi izazov. Walker se u prošlom meču vratio pobjedama, a pokazao je i napredak u parteru.

Inače, Paul Craig je do poraza od Volkana imao četiri pobjede zaredom, a pobijedio je i izazivača Jamahala Hilla sredinom 2021. godine. Najpoznatiji je Craig upravo po svojim vještinama u parteru, no nedavno je izjavio kako će se protiv Walkera uzdati u svoje udaračke vještine.

‘‘Moji završnice u parteru govore za sebe. Jedan sam od boraca koji ima najviše ‘submissiona‘ u poluteškoj kategoriji. Mislim da sam također najviše protivnika završio ‘trokutom‘. Tako da da, imam sve te rekorde. Vjerujem u ovu borbu, može se završiti svugdje. Vjerujem u svoje udaračke vještine, tako da vjerujem da će borba završiti udarcima‘‘, rekao je Craig za Fanatics View.

‘‘Jednom kada Walker osjeti koliko jako udaram, on će mene ići rušiti. Kada osjeti snagu koju imam u nogama i rukama bit će zapanjen kao i većina ljudi. Tri runde s Ankalaevim, morao je mijenjati gard jer sam mu uništio nogu. Johnny Walker nije spreman za takvo nešto‘‘, dodao je.

Walker i Craig borit će se ovog mjeseca na UFC 283 priredbi u Riu de Janeiru, u Brazilu 21. ovog mjeseca. Tada ćemo saznati jesu li stvari koje Craig priča istinite, a barem na papiru bi ova borba trebala biti klasični sukob stilova.

Linker
20. travanj 2024 06:07