UFC

(VIDEO) Ilia Topuria napadnut u kafiću: Napadač je brzo požalio zbog napada na UFC borca

Ilia Topuria

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Devetorangirani UFC-ov izazivač perolake kategorije imao je fizički sukob u ugostiteljskom objektu

Nova godina i pauza od velikih MMA evenata kao da previše uzima danak. Iz dana u dan imamo prilike čitati barem o jednom skandalu za koji se vežu osobe iz MMA svijeta.

Dana White prije nekoliko dana fizički se sukobio sa svojom suprugom, a jučer ste imali priliku čitati o uhićenju Phila Baronija zbog navodnog ubojstva svoje djevojke. Sinoć je u javnost isplivao novi incident, ali vjerojatno neusporedivo manji od prethodna dva, naročito onog od strane Baronija.

UFC-ov borac perolake kategorije, Ilia Topuria (13-0) potukao se u kafiću. Prve vijesti govorile su da je Topuria istukao španjolskog pjevača Omara Montesa u jednom noćnom klubu u Španjolskoj, ali Harry Davies s MirrorFightinga saznao je da se radi o netočnoj informaciji.

Montes je stajao pokraj Topurie tijekom sukoba, ali on i Topuria zapravo s prijatelji. Ilia se potukao s nepoznatim muškarcem, a ono što opravdava Topurijin čin jest informacija da je nepoznati muškarac zapravo napao UFC-ovog borca.

Na snimci koja je objavljena po društvenim mrežama vidi se kako nepoznati muškarac prilazi Topuriji koji igra igricu za aparatom. Napadač je dvaput odgurnuo Topuriju, a zatim je sukob eskalirao.

Više osoba ekspresno je reagiralo i spriječili su teži sukob, a vjerojatno i teške posljedice za muškarca koji je napao borca kao što je Ilia Topuria.

Radi se o devetorangiranom izazivaču UFC-ove perolake kategorije, koji iza sebe ima 13 pobjeda u jednako toliko profesionalnih nastupa. Ukupno 12 ih je upisao prekidom (4 nokautom, 8 submissionom). 25-godišnji Ilia jedan je od najvećih potencijala UFC-ove perolake kategorije.

Zasad nije poznato zašto se nepoznati muškarac odlučio napasti Topuriju i kakve će posljedice snositi Topuria i taj muškarac za sukob koji se dogodio.

Linker
14. travanj 2024 13:30