UFC

Paulo Costa podbada Rockholda: ‘Kruže glasine da medicinska sestra ima čvršću bradu od njega‘

Paulo Costa i Luke Rockhold

 Screenshot (youtube, Fansided Mma, Ufc)
Opasni brazilski borac srednje kategorije šaljivo se osvrnuo na situaciju koja ga je zadesila

Paulo Costa ranije ovog tjedna našao se na udaru javnosti zbog navodnog fizičkog napada na medicinsku sestru. Problemi su nastali u vezi cijepljenja protiv COVID-a, a prema navodima medicinske sestre i ostalih djelatnika, Costa je htio otići s potvrdom, prije nego li je zaprimio cjepivo.

Četvrtorangirani borac UFC-ove srednje kategorije navodno je i laktom udario medicinsku sestru koja je završila s oteknućem usne. Brazilac to opovrgava i bio je vrlo ozbiljan u svom poduljem obrazloženju koje je podijelio na svojim društvenim mrežama.

''Mislim da je teško zaprimiti ružnije i strašnije vijesti od ovih. Kad čujete nešto takvo, počnete zamišljati borca koji je težak gotovo poput teškaša i ujedno je profesionalac. Zamišljate štetu koju može uzrokovati bespomoćnoj osobi. Katastrofalne slike počnu vam se vrtiti glavom. Nisam došao ovdje kako bih se ispričao ili nešto takvo, nego želim raščistiti situaciju. Izlažem se javnosti jer nemam se čega bojati. Moram brinuti o svom narušenom imidžu.'', započeo je četvrtorangirani UFC-ov izazivač srednje kategorije.

''Ovaj napad za koji me optužuje, nikad se nije dogodio. Nikada nisam nju, niti ikoju drugu ženu ili osobu. Žestoko poričem njene izjave i nikada ne bih to napravio, naročito ne laktom u lice, kao što ta osoba tvrdi.'', dodao je Costa.

Iako Costa prepoznaje ozbiljnost situacije, Brazilac nije propustio priliku i našaliti se na temelju cjelokupnog slučaja. Naime, ''Borrachinha'' se kroz proteklih godinu do dvije prometnuo kao jedan od zabavnijih UFC boraca kad su u pitanju objave i prozivke na društvenim mrežama.

Mnogi borci našli su se na udaru Coste, a sada je na tapeti Luke Rockhold. Costa i Rockhold trebali bi se obračunati 20. kolovoza (osmi mjesec), a Brazilac je nasmijao svoje fanove jučerašnjim ''tvitom''.

''Kruže glasine da medicinska sestra ima čvršću bradu od Lukea Rockholda'', napisao je Costa, aludiravši na ''staklenu bradu'' koja se se pripisuje Lukeu Rockholdu.

Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije nokautiran je triput u posljednja četiri nastupa (vs. Bisping, Romero i Blachowicz). Bili su to brutalni nokauti i Rockholdu se često spočitava da ne podnosi udarce kao nekoć. Gotovo pune tri godine Rockhold je izvan borilišta i puno toga saznat ćemo u meču protiv Coste.

Paulo je opak udarač i bit će pravi test za Rockholdovu čeljust.

Linker
26. travanj 2024 22:32