UFC

Paulo Costa opovrgava navode da je udario medicinsku sestru: ‘Žestoko poričem da se to dogodilo‘

Paulo Costa

 Instagram (paulo Costa)
UFC-ov ponajbolji borac srednje kategorije našao se na udaru javnosti zbog navodnog fizičkog napada

Na potencijalno velike probleme naišao je UFC-ov borac Paulo Costa, kada je ranije ovog tjedna upao u navodni sukob s medicinskom sestrom.

Problem je nastao u jednom trgovačkom centru gdje se Costa prema navodima liječničkog osoblja došao cijepiti, ali je htio otići s potvrdom, prije nego li je primio cjepivo.

Medicinska sestra pokušala ga je zaustaviti, a Costa ju je prema njenim navodima laktom udario i pritom je završila s oteklinom usne.

Brazilac je imao drugu stranu priče. Naime, Costa je tvrdio kako je primio cjepivo, ali nisu mu dopuštali da otiđe s potvrdom. Sve to prouzročilo mu je stres, uzeo je svoju iskaznicu i zaputio se ka izlazu. Medicinska sestra zgrabila ga je za ruku, a on se samo istrgnuo kako bi mogao otići.

Očekivano su se pojavile dvije različite strane ove priče, ali Costa kao poznati sportaš i javna osoba, našao se na puno većem udaru javnosti.

Odlučio je Costa dati detaljnije priopćenje putem svojih društvenih mreža, a oglasio se na svom materinjem portugalskom jeziku. Portal MMA Fighting prenosi neke od bitnijih osvrta.

''Mislim da je teško zaprimiti ružnije i strašnije vijesti od ovih. Kad čujete nešto takvo, počnete zamišljati borca koji je težak gotovo poput teškaša i ujedno je profesionalac. Zamišljate štetu koju može uzrokovati bespomoćnoj osobi. Katastrofalne slike počnu vam se vrtiti glavom. Nisam došao ovdje kako bih se ispričao ili nešto takvo, nego želim raščistiti situaciju. Izlažem se javnosti jer nemam se čega bojati. Moram brinuti o svom narušenom imidžu.'', započeo je četvrtorangirani UFC-ov izazivač srednje kategorije.

''Ovaj napad za koji me optužuje, nikad se nije dogodio. Nikada nisam nju, niti ikoju drugu ženu ili osobu. Žestoko poričem njene izjave i nikada ne bih to napravio, naročito ne laktom u lice, kao što ta osoba tvrdi.'', dodao je Costa.

UFC-ov borac kroz svoj dulji video nastavio je pričati o tome kako je nedužan i kako će to pokazati. Priložio je Costa i fotografije navodne žrtve na kojima nema vidljivih ozljeda. Koliko su autentične te fotografije, nije poznato.

Čini se kako će Costa svakako morati odgovarati pred organima vlasti, a tada ćemo više znati o cjelokupnom slučaju i je li Brazilac uistinu lažno optužen. Ovo svakako nisu problemi koje Costa treba uoči meča protiv Lukea Rockholda koji ga čeka 20. kolovoza (osmi mjesec).

Linker
04. svibanj 2024 23:30