UFC

Pereira objasnio prijateljski susret s Adesanyom: ‘Zar se moramo potući svaki put kad se sretnemo?‘

Alex Pereira (lijevo) i Israel Adesanya (desno)

 Instagram (alex Pereira)
Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije nije tip borca koji će raditi probleme izvan kaveza

Zanimljiva situacija dogodila se prije nekoliko dana u Los Angelesu Israel Adesanya i njegov najveći rival Alex Pereira u isto vrijeme našli su se na aerodromu i bili su na putu za New York.

Radi se o dvojici boraca koji su se čak četiri puta međusobno borili i veliki je rivalitet među njima. Susret na aerodromu ipak je prošao u prijateljskom tonu, a oba borca podijelili su dijeliće susreta i na svojim društvenim mrežama.

Iako je za očekivati da se dva profesionalna borca neće potući na javnom mjestu, mnoge je ipak iznenadila prijateljska interakcija između dvojice boraca koji dugo nisu skrivali animozitet koji su gajili jedan prema drugom. Alex Pereira je u podcastu ‘‘Trocacao Franca‘‘ pojasnio što se zapravo dogodilo i zašto je susret prošao u prijateljskom tonu.

‘‘Obojica smo bili u Australiji, u istom hotelu, a nekoliko ljudi iz moje ekipe vidjelo ga je u hotelu, ali tamo se nismo sreli. Kad smo odlazili, sreli smo se u redu dok smo hvatali let od Los Angelesa do New Yorka. Ja sam ga pozdravio, a bilo je tu i smijeha. Ja sam prvi došao na to mjesto, on je došao nakon mene i pozdravili smo se.‘‘, započeo je Pereira, a potom se dotaknuo rivalstva.

‘‘Rivalstvo će uvijek postojati. Sada me čeka meč protiv Jana Blachowicza i to rivalstvo mi mora biti u fokusu. Blachowicz me želi ubiti, a istu stvar želim i ja napraviti njemu. Ista stvar je i s Adesanyom. Ako bih se morao opet boriti protiv njega, vratili bismo rivalstvo u fokus. Ali zašto bismo sada bili rivali? Adesanya je bio tamo s timskim kolegom, a ja sam bio na isto mjestu. Zar se moramo potući i razoriti cijelo mjesto kad god se sretnemo? Takav tip rivalstva ne postoji kod mene.‘‘, objasnio je Pereira kako bi pravi borci i sportaši zapravo trebali razmišljati.

Linker
20. travanj 2024 06:15