UFC

Pereira optužio Abusa Magomedova da ga se uplašio, UFD-ov borac objasnio zašto nije išao na sparinge s bivšim prvakom

Alex Pereira i Abus Magomedov

 Instagram (alex Pereira, Abus Magomedov)
Pereira je i relativno nedavno posjetio UFD, ali ne zna se jesu li se tamo uopće i sreli

Ovog će vikenda borac iz UFD Gyma, Abus Magomedov, dobiti najveću priliku u dosadašnjoj karijeri. Sean Strickland će biti njegov protivnik ove subote, a Abusu će ovo biti tek drugi nastup u UFC-u. Promocija u njemu očito vidi potencijal te su ga odlučili gurnuti preko reda, a vidjet ćemo hoće li to i opravdati.

Ono što je nekima zapelo za oko jest prozivanje između bivšeg prvaka Alexa Pereire i Abusa Magomedova. Pereira je nedavno rekao kako će u subotu navijati za Stricklanda jer treniraju skupa, a rekao je i da je Abus odbio trenirati s njim jer se uplašio. Na sve to je odgovor dao i sam Abus:

‘‘Prvi put kad su me iz Pereirinog tima pitali da treniramo, to je bilo 10 dana prije mog debija u Parizu. Rekao sam im da trenutno skidam kilažu i da nema smisla da sad idem tamo i spariram s njim. Drugi put kad su me zvali, već je bio prvak tako da su mi treneri rekli da ne idem jer mi je on možda budući protivnik‘‘, rekao je Abus za CBS Sports.

‘‘On (Pereira) mi osobno nikad nije pisao, neki drugi tipovi su mi pisali na Instagram. Da mi se javio on osobno, možda bi se i dogodilo. Nakon svega vidim da piše sranja o meni, ne razumijem zašto. To je cijela priča, nema ništa više‘‘, dodao je.

Pereira je i relativno nedavno posjetio UFD, ali ne zna se jesu li se tamo uopće i sreli. Kako god, trenutne šanse da se ova borba dogodi su vrlo male jer je Pereira odlučio prijeći u polutešku kategoriju.

Linker
09. svibanj 2024 02:37