UFC

Pereira pretpostavio da se Adesanya protiv Dricusa borio ozlijeđen, Israel potvrdio: ‘Čudno je kako me ovaj tip poznaje‘

Israel Adesanya

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
‘Submissionom‘‘ u četvrtoj rundi pobijedio ga je Dricus i tako po prvi puta obranio svoju titulu, a Adesanya je obećao da ćemo ga još neko vrijeme gledati u kavezu

Nakon izvedbe Israela Adesanye u meču protiv Dricusa Du Plessisa, mnogi su zaključili da je njegov ‘‘prime‘‘ iza njega te da on više nikada neće biti onaj borac koji je dugo harao srednjom kategorijom. Dricus ga je završio u četvrtoj rundi i tako obranio svoju titulu, a od Adesanye se ipak očekivao i jači otpor.

Svima je jasno da to nije ‘‘pravi‘‘ Adesanya, odnosno, da nešto s njim nije bilo u redu. To je primijetio i njegov rival, Alex Pereira, koji je na svom YouTube kanalu rekao da smatra da se Israel te večeri borio ozlijeđen:

‘‘Naravno, ne znam kako je Adesanya bio i tom meču. Mi nikada ne pričamo o ozljedama, ne pričamo o svojim problemima. Tu smo gdje smo, borimo se i želimo pobijediti. Mislim da je Adesanya bio ozlijeđen, jako malo je udarao nogama. Njegov unutarnji ‘kick‘ je odličan, mene je mučio, Dricus je rekao isto. Međutim, nije ga nastavio koristiti‘‘, rekao je Pereira.

Nešto kasnije javio se i Adesanya, te indirektno priznao da je Pereira u pravu:

‘‘Čudno je kako me ovaj tip dobro poznaje… Kao da smo proveli sate proučavajući pokrete jedan drugoga i borili se nekoliko puta. Uistinu to mislim‘‘, pomalo misteriozno je potvrdio Adesanya.

S ozljedom ili bez, Adesanya je te večeri jednostavno bio lošiji borac. ‘‘Submissionom‘‘ u četvrtoj rundi pobijedio ga je Dricus i tako po prvi puta obranio svoju titulu, a Adesanya je obećao da ćemo ga još neko vrijeme gledati u kavezu. Protiv koga će to biti, uskoro ćemo saznati.

Linker
05. rujan 2024 15:04