UFC

Pogledajte Chimaevu objavu nakon koje fanovi traže da pripremi McGregora za povratak!

Khamzat Chimaev 

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Conor bi ovim potezom sigurno znatno unaprijedio svoje hrvačke sposobnosti

Fanovi Conora McGregora pokušavaju nagovoriti svog miljenika da počne trenirati sa Khamzatom Chimaevim nakon videa koji je Khamzat podijelio na svoj Twitter profilu. McGregor je trenutno u jeku priprema pred svoj dugo najavljivani povratak u UFC nakon što se duže vrijeme oporavljao od loma noge. Irac trenutno cilja na velter kategoriju u kojoj se trenutno i Khamzat natječe i u kojoj je nedavno stigao do svoje najveće pobjede u karijeri protiv Gilberta Burnsa.

Na videu koji je Khamzat objavio na Twitteru se vidi McGregor kako izvikuje "Idemo Čečenija!". Na to je Chimaev odgovorio "Idemo", te pokraj toga zalijepio ikonu irske zastave. Fanovi su ubrzo krenuli s raznim prijedlozima od kojih je najviše bilo onih koji su poticali Conora da počne trenirati sa Khamzatom. Neki od komentara bili su:

"Čekamo da se Khamzat i Conor povežu."

"Conor molim te da treniraš sa Khamzatom, tvoje hrvačko znanje će ludo narasti."

Jedan od komentara je ukazivao na mogućnost da se Conor zapravo želi ulizivati Khamzatu kako bi izbjegao borbu s njime.

"Conor uzdiže Khamzata i želi biti njegov prijatelj kako se ne bi morao boriti s njime."

Sama ideja da Conor i Khamzat skupa počnu trenirati vodi na ludu pomisao da bi dvojac vjerojatno imao još luđe zajedničke trenutke od onih Darrena Tilla i Čečena. A s druge strane ne sumnjamo kako bi se Conorove hrvačke tehnike mogle znatno unaprijediti. Oboje bi puno profitirali međusobnim udruživanjem, a i fanovi bi došli na svoje.

Linker
26. travanj 2024 22:45