UFC

(VIDEO) Conor objavio nove snimke s treninga i usporedio se Bruceom Leejem; Cejudo ga ponovno kritizirao

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Najveća svjetska MMA zvijezda podijelila je dvije snimke na kojima udara fokusere

Oporavak Conora McGregora popraćen je od MMA javnosti s velikom pažnjom. Svi željno iščekuju neke konkretne informacije, odnosno točan datum njegova povratka u kavez.

Dok čekamo, McGregor nas često ''časti'' snimkama sa svojih treninga, kojima pokušava poručiti kako se naporno priprema za povratak, a dobivamo priliku vidjeti i u kakvoj je formi. Tako je ''Notorious'' i jučer podijelio dvije nove snimke na kojima udara fokusere, a u sklopu jedne od njih napisao je:

''McGregorov luk i strijele, tako ih nazivam. U suradnji s Bruceom Leejem. Uživajte.''

Jedan od onih koji jako često voli komentirati i analizirati ovakve McGregorove snimke, jeste Henry Cejudo. Trenutno umirovljeni MMA borac, u posljednje vrijeme jako je posvećen trenerskom poslu unutar Fight Ready dvorane. Mnogi borci hvale njegovu stručnost i analitičnost, a ''Triple C'' često je kritičan prema Conorovoj tehnici.

''Previše zamahivanja telegrafira ono što radiš i čini to teškim za povjerovati. Baci prednju ruku polovično, kako bi prikrio udarac stražnjom rukom. Nije stvar u kombinaciji, nego u načinu kako prikriti sve i pružiti veliko iznenađenje. S poštovanjem, 'GOAT' - skromni Henry'', napisao je Cejudo na svom Twitter profilu, prilikom osvrta na Conorovu tehniku.

McGregor trenutno nije uputio odgovor za Cejuda, ali ne bi bilo prvi puta da ova dvojica uđu u prepirku putem društvenih mreža. Nije tajna da bi se Cejudo rado i obračunao s Conorom McGregorom, ali pravo je pitanje postoji li uopće MMA borac koji ne želi kročiti u kavez s najvećom MMA zvijezdom na svijetu.

Linker
26. travanj 2024 15:59