UFC

Pogledajte ‘tešku‘ sliku: Tom Aspinall ‘nudi se‘ kao ispunjenje ‘Poatanove‘ želje za prelazak u tešku kategoriju

Tom Aspinall

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Nakon povijesnog UFC-a 300 sportske redakcije diljem svijeta ne miruju jer smo dobili puno vijesti, a jedna od zanimljivijih je "Poatanova" teškaška želja

Puno toga smo mogli spekulirati i očekivati od sinoćnjeg UFC-a 300, ali sigurno većina nije očekivala da će Alex Pereira obznaniti svoju želju za prelaskom u tešku kategoriju. "Poatan" je kako svi znamo, maestralnim nokautom obranio titulu u poluteškoj kategoriji protiv Jamahala "Sweet Dreamsa" Hilla.

Nakon pobjedonosne izjave u mikrofon Joe Rogana mnogi su reagirali i društvene mreže su jednostavno "izgorjele". Kamere fotoreportera su ulovile mnoge zanimljive slike, ali jedna ima posebnu težinu. Naime, "sretni" objektiv ulovio je trenutnog "interim" prvaka UFC-ove teške kategorije Toma Aspinalla (14-3) u direktnoj paraleli s Alexom Pereirom (10-3).

Englez je tu fotografiju žurno iskoristio za novu Instagram objavu te tim činom poručio cjelokupnoj svjetskoj MMA zajednici da je spreman za okršaj s Brazilcem.

To bi zaista bio kolosalan okršaj koji bi eventualnom pobjedom Brazilcu omogućio ulazak na "velika vrata" teške kategorije. Također ambicije Brazilca su jasne, želi biti jedini prvak u tri različite težinske kategorije u UFC-u. Pred nama su zaista zanimljivi dani u kojima bi trebali dobiti rasplet ove situacije.

Linker
23. travanj 2024 17:08