UFC

Poirier otkrio na koga bi se kladio između Hollowayja i Gaethjea: ‘On je pseto, nikako neće biti premali‘

Max Holloway 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
S obzirom da ćemo gledati meč dvojice uistinu beskompromisnih boraca, predviđati ishod je dosta hrabar pothvat

Jedan od rijetkih boraca koji se može pohvaliti iskustvom borbe i protiv Maxa Hollowayja i protiv Justina Gaethjea jest svakako Dustin Poirier, a u pripremama za oba meča je vjerojatno sa svojim timom do najsitnijih detalja proučio i jednoga i drugoga.

Upravo mu to daje i veliki kredibilitet da komentira ovu borbu koja će se dogoditi na UFC 300 eventu jer jako dobro poznaje i jednoga i drugoga, a jučer je u ‘‘The MMA Houru‘‘ otkrio na kojeg bi se borca, da može, kladio u ovom meču:

‘‘Malo sam iznenađen ovom borbom jer sam mislio da će se Gaethje boriti protiv Makhacheva, mislio sam da će se ta borba dogoditi. Max i Gaethje će biti jako zabavna borba, uistinu će biti zabavna borba za fanove. No, uistinu sam mislio da će Gaethje sada dobiti napad na titulu‘‘, započeo je Poirier.

‘‘Da se mogu kladiti, a poštujem obojicu boraca, mislim da bih svoj novac stavio na Maxa. On je jednostavno pseto. Pročitao sam puno komentara na internetu da će Max biti premali. On je velik tip. On i Gaethje vjerojatno hodaju s isto kilograma. Max nikako nije mali tip. Udarački dio, tajming, distanca, izdržljivost… Kladio bih se na njega‘‘, pojasnio je.

S obzirom da ćemo gledati meč dvojice uistinu beskompromisnih boraca, predviđati ishod je dosta hrabar pothvat. Veličina sigurno neće biti problem i tu vjerojatno i nije tolika razlika među njima, a vidjet ćemo hoće li se Poirierove prognoze ostvariti na UFC 300 koji se održava već idućega mjeseca.

Linker
26. travanj 2024 17:04