UFC

‘Ponaša se kao da nije dobio batine, kako jadan način života‘: Pročitajte reakcije boraca na Colbyjev sramotni nastup

Colby Covington

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Poznati MMA borci sasuli su paljbu po svom kolegi Colbyju Covingtonu

Colby Covington borac je koji voli jako puno pričati, ali to radi na jako provokativan i iritantan način. ‘‘Trash talk‘‘ jedna je od njegovih glavnih odlika, a nerijetko Colby prelazi granice dobrog ukusa i vrijeđa svoje protivnike na osobnoj razini.

Dok pobjeđuje unutar kaveza, Colbyju nije problem nositi se s kritikama. Problem nastupi kad dođe do poraza, jer onda na naplatu dođu sve uvrede koje je izrekao prema kolegama borcima.

Colby je danas izgubio meč protiv Leona Edwardsa, a poznati UFC-ovi borci više su nego oduševljeni činjenicom da je Covington izgubio. Mnoštvo boraca sasulo je paljbu po Covingtonu, a osvrti su uistinu zabavni.

‘‘Ustao se i ponaša se kao da nije dobivao batine tijekom prve četiri runde.‘‘, napisao je Ben Askren, a radi se o reakciji na Colbyjevo podizanje ruku po završetku meča i ponašanje kao da je zaslužio pobjedu.

Michael Chandler također se odlučio našaliti. Nerijetko Colby sebe ističe kao nekakav ‘‘ponos Amerike‘‘ i svoj borilački duh želi poistovjetiti s američkim borilačkim duhom. Chandler ističe kako se Amerika ne bi dobro provela s takvom ofenzivom.

‘‘Da je Colbyjeva večerašnja ofenziva precizan prikaz snage SAD-a, nikada ne bismo stekli neovisnost od Velike Britanije, izgubili bismo Prvi svjetski rat i bili bi demoralizirani u Drugom svjetskom rat. Colby, užasan si.‘‘, poručio je Chandler.

Možda i najsmješniji komentar došao je od strane Dillona Danisa. Nekadašnji Bellatorov borac i BJJ majstor poručio je:

‘‘Više sam ja udaraca bacio nego Colby Covington.‘‘

Danis je aludirao na svoj boksački meč protiv Logana Paula. Bila je to užasna izvedba u režiji Danisa, a prema CompuBox statistici, Danis je u tom meču bacio 70 udaraca, a od tih 70 udaraca, 16 ih je pronašlo metu.

Colby je prema UFC-ovoj statistici pogodio 44 značajna udaraca, a bacio ih je ukupno 126. Ipak je nadmašio Danisa, ali Colbyjev meč trajao je sedam minuta dulje.

Derek Brunson poručio je kako će Donald Trump staviti Colbyjev broj mobitela na ‘‘spam listu‘‘, a ostale reakcije boraca pročitajte u nastavku ovog članka.

Sodiq Yusuff:

Kakav jadan način za živjeti

Derek Brunson:

‘‘Trump si mislI: ‘Ne poznajem ovog tipa‘‘

Matt Brown:

‘‘Drago mi je da su suci ispravno ovo odradili, bio sam nervozan.‘‘

Joe Gianneti:

‘‘Zašto je Colby zbunjen jer je izgubio?‘‘

Linker
30. travanj 2024 13:04