UFC

Potvrđena još jedna sjajna borba na UFC-u 308! Bivši protivnik Uroša Medića ide na tvrdog Poljaka u intrigantnoj borbi

Medić vs. Orolbai

 ZUFFA LTD.
Kirgistanac i Poljak ukrstit će rukavice u Abu Dhabiju, a ulog meča je zaista velik u smislu napretka u daljnoj karijeri

Myktybek Orolbai i Mateusz Rebecki susrest će se u okršaju dvojice, po mnogima, najzanimljivijih nadolazećih boraca u lakoj kategoriji.

Mike Heck iz MMA Fightinga potvrdio je, prema izvorima upoznatim s dogovorom, da će se Orolbai (13-1-1) i Rebecki (19-2) suočiti na UFC-u 308, 26. listopada. Ovu borbu prvi je izvijestio Full Violence.

Orolbai iz Kirgistana impresionirao je u svoja prva dva nastupa u UFC-u, prvo je prisilio na predaju Uroša Medića u svom debiju, a zatim je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Elvesa Brenera na UFC-u 301 u svibnju ove godine. Prije nego što je potpisao ugovor s UFC-om, Orolbai se istaknuo svojim nastupima u LFA organizaciji.

Rebecki je također pobijedio u svoja prva dva UFC nastupa, no zatim se susreo s iskusnim Diegom Ferreirom na UFC-u u St. Louisu u svibnju. Ferreira je zaustavio Rebeckija samo nekoliko sekundi prije kraja treće runde, prekinuvši tako Rebeckijev impresivan niz od 16 pobjeda, koji datira još iz njegovih dana na poljskoj MMA sceni.

UFC 308 održat će se u Etihad Areni u Abu Dhabiju. Ova priredba predvođena je prvom obranom naslova neporaženog prvaka u perolakoj kategoriji Ilije Topurije, koji će se suočiti s bivšim prvakom Maxom Hollowayem. U sunaslovnoj borbi, bivši prvak srednje kategorije Robert Whittaker pokušat će nanijeti prvi poraz Khamzatu Chimaevu, koji ima omjer 13-0.

Linker
16. rujan 2024 12:33