UFC

UFC fanovima zadao srčani udar otkazivanjem sunaslovne borbe UFC-a 308: ‘Kako možete tako pogriješiti?‘

Robert Whittaker i Khamzat Chimaev

 UFC YahooSports
UFC-ov tim zadužen za društvene mreže napravio je pogrešku koja je neugodno iznenadila ljubitelje MMA-a

Robert Whittaker posljednji je put ušao u oktogon u lipnju, kada je u glavnoj borbi priredbe ‘‘UFC on ABC 6‘‘ pobijedio Ikrama Aliskerova nokautom u prvoj rundi. ‘‘The Reaper‘‘ se prvotno trebao boriti protiv Khamzata Chimaeva, ali je Chimaev morao odustati zbog neotkrivene bolesti. Njih dvojica su ponovno zakazani za borbu na UFC-u 308 26. listopada.

Borba je zakazana na pet rundi i bit će sunaslovna borba večeri, a glavna borba je ona za naslov prvaka u perolakoj kategoriji između Ilije Topurije i Maxa Hollowaya. Međutim, nedavni ‘tweet‘ na službenom UFC X profilu sugerirao je da će borba u teškoj kategoriji između Ciryla Ganea i Alexandera Volkova biti sunaslovna borba UFC-a 308.

X račun Championship Rounds podijelio je snimku zaslona sada izbrisanog ‘tweeta‘, uz opis:

‘‘Čini se da borba između Roberta Whittakera i Khamzata Chimaeva više nije sunaslovna borba UFC-a 308. Borba je prvotno bila zakazana kao sunaslovna borba od 5 rundi.‘‘

UFC je nakon brisanja ‘tweeta‘ potvrdio da borba između Whittakera i Chimaeva ostaje sunaslovna borba večeri.

S obzirom na povijest Khamzata Chimaeva s povlačenjem iz borbi i činjenicu da je njegov meč s Robertom Whittakerom već bio otkazan, fanovi su vjerojatno doživjeli šok nakon što su pročitali UFC-ovu objavu.

Na sreću, ključna borba u srednjoj kategoriji i dalje je na rasporedu. Kada je sporni ‘tweet‘ objavljen, fanovi su bili vidno razočarani, a jedan korisnik je napisao: ‘‘Je li se netko okladio na Chimaevovo povlačenje (iz borbe)?"

Još jedan fan je reagirao na UFC-ovu najavu borbe između Ciryla Ganea i Alexandera Volkova kao sunaslovne borbe: ‘‘Je li ovo stvarno sunaslovna borba? Recite nam što nije u redu s Khamzatom."

Nakon UFC-ovog pojašnjenja, fanovi su osjetili olakšanje i zabavili se na račun UFC-ovog tima za društvene medije:

‘‘Nemojte mi više tako zadavati srčani udar."

"Kako možete napraviti ovakvu grešku?"

Linker
05. rujan 2024 10:22