UFC

Poznati analitičar upozorio Jonesa: ‘U najmanju ruku ovo moraš spriječiti, a ne posjeduješ ni nokaut udarac‘

Jon Jones

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Mnogima je teško kladiti se protiv jednoga Jona Jonesa, no, Aspinall je mlad i gladan teškaš koji je spreman u svakom trenutku boriti se protiv njega

Nedavno se potaknula rasprava o kvaliteti hrvanja trenutnog UFC-ovog privremenog prvaka u teškoj kategoriji, Toma Aspinalla. Sve je počelo tako što je Aspinall objavio video u kojem hrva s ragbijašem Ugom Monyeom, na kojem se vidjelo da je Aspinall na trenutak završio na podu. Kako god, brzo se pridigao i okrenuo situaciju, a to nije promaklo Jonesu.

Javio se Jones na društvenim mrežama govoreći kako njegovo hrvanje nije kvalitetno, odnosno, sarkastično je rekao da Aspinall predstavlja to famozno englesko hrvanje. Kako god, mnogi su ga nakon toga upozorili da očigledno podcjenjuje Aspinalla i ono što je ovaj sposoban, ali i poznati analitičar, Kenny Florian, upozorio je Jonesa:

‘‘Ja sam siguran da će on pokušati hrvati protiv Jonesa. On vjeruje, a mislim i da većina ljudi smatra da je Aspinall bolji hrvač od njih dvojice. Tako da, u najmanju ruku mora spriječiti Aspinalla da ga sruši, a što se tiče brzine i snage udaraca, odnosno onog jednog nokaut udarca, nisam siguran da Jones to ima. Aspinall ima, a Jones nema. Jon Jones na nogama baca dosta volumena, inteligentan je tip koji kombinira sve i prevari vas‘‘, rekao je Florian u ‘‘Anik and Florian‘‘ Podcastu.

Mnogima je teško kladiti se protiv jednoga Jona Jonesa, no, Aspinall je mlad i gladan teškaš koji je spreman u svakom trenutku boriti se protiv njega. Također, odličan je borac te bi Jones imao pune ruke posla, no pitanje je hoćemo li ikada saznati kako bi ova borba izgledala. Jon ne djeluje zainteresirano, tako da od toga vjerojatno neće biti ništa.

Linker
05. rujan 2024 10:27