UFC

Poznati menadžer otkrio dva najdraža borca Dane Whitea, nije McGregor, a ni Ronda Rousey

Dana White

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Glavni čovjek UFC-a gajio je posebne simpatije prema mnogim borcima tijekom svoje vladavine

Otkriveno je tko su omiljeni UFC borci Dani Whiteu. Glavni čovjek UFC-a gajio je posebne simpatije prema mnogim borcima tijekom svoje vladavine najjačom svjetskom MMA promocijom, uživajući u odličnim odnosima s Chuckom Liddellom, Rondom Rousey i Conorom McGregorom.

No, prema MMA menadžeru Aliju Abdelazizu, Liddell, Rousey i McGregor nisu među njegovim omiljenim UFC borcima u povijesti.

Abdelaziz, koji vodi Justina Gaethjea i Henryja Cejuda, tvrdi da su Kamaru Usman i Khabib Nurmagomedov Whiteovi omiljeni UFC borci svih vremena.

"Omiljeni borac Whitea je Kamaru Usman. 100 posto. Khabib Nurmagomedov i Usman. Nikada nisam vidio da Dana više poštuje nekog nego njih dvojicu. Jer, oni nikad ne biraju protivnike, nije ih briga protiv koga se bore - a posebno Kamarua", rekao je u intervjuu za ESPN.

Naravno, ovo je Abdelazizov sud te ne mora značiti da je u pravu, osobito imajući na umu što su mu gore navedena imena donosila. Ipak, ako i je u pravu, White će brzo morati naći nove miljenike jer se Nurmagomedov ne bori preko tri godine, a Usman je na zalasku karijere.

Linker
29. travanj 2024 07:08