UFC

Poznati su dobitinici bonusa pariškog UFC-a: Četiri borca kući odnijela dodatnu zaradu

Ciryl Gane vs. Tai Tuivasa 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Vjerujemo da će svima dobro doći

Ciryl Gane nije sinoć samo došao do pobjede pred domaćom publikom u Parizu, nego je i kući odnio dodatnih 50 tisuća dolara bonusa kojeg je nedvojbeno i zaslužio nakon rata protiv Tuivase.

U glavnoj borbi večeri gledali smo pravi teškaški rat. S jedne strane je bio tehnički savršeni Ciryl Gane, a s druge Tuivasa čiji je samo jedan udarac dovoljan da ‘ugasi‘ protivnika. Početkom meča Gane je bio discipliniran i sa distance je pogađao Tuivasu koji je uistinu bio čvrst. Kružio je Gane oko njega i jako puno radio udarce u tijelo što je na kraju i presudilo, no nije bilo baš tako jednostavno. Tuivasa je Ganea bacio u nokdaun te ga skoro i završio udarcima u parteru, no odlični Francuz je ipak preživio te je u trećoj rundi slavio tehničkim nokautom nakon što je udarcima u tijelo ‘ispuhao‘ Tuivasu. Borci su nagrađeni sa dodatnih 50 tisuća dolara, a to su i zaslužili.

Drugi bonus osvojio je također Francuz Benoit Saint Denis nakon što je brutalno nokautirao Gabriela Mirandu pred domaćom publikom, a borba se odvila na preliminarnom dijelu programa.

Treći bonus odnio je i Abus Magomedov koji je u svom UFC debiju nokautirao protivnika nakon samo 19 sekundi borbe. Predstavio se tako Abus u najboljem mogućem svjetlu te je za to i nagrađen sa 50 tisuća dolara. Ne sumnjamo kako ćemo ga uskoro gledati u samom vrhu.

Linker
19. travanj 2024 13:11