UFC

Ciryl Gane: ‘Protiv Tuivase koristit ću svoj ‘Bon Gamin‘ stil, pogoditi i biti nepogođen‘

Ciryl Gane

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Gane i Tuivasa predvode sutrašnji event u Parizu

On je teškaš koji je gledateljima najbolje poznat po svojim kretnjama i vještinama u borbi na nogama. Radi se naravno o Cirylu Ganeu, bivšem privremenom prvaku koji je početkom ove godine izgubio od Francisa Ngannoua, te mu pružio jedan od težih mečeva u UFC-u.

Povodom sutrašnje borbe Gane je na press konferenciji rekao da mu je plan protiv Tuivase ustvari vrlo jednostavan: Pogađati i biti nepogođen.

Usprkos tome, valja napomenuti da je Tai Tuivasa nokautirao pet posljednjih protivnika što sigurno nešto i znači. Posjeduje Tuivasa bombe u rukama, no vidjet ćemo hoće li mu to biti dovoljno protiv tehnički besprijekornog Ganea.

‘‘On je vrlo opasan i to svi znaju, a to je i dokazao. Ima odličan niz u kojemu je završio sve protivnike. Vrlo je opasan na nogama i morat ću biti vrlo oprezan. Koristit ću svoj ‘Bon Gamin‘ stil, pogađati i ne dopustiti mu da me pogodi. To je to‘‘, rekao je Gane.

‘‘Želim nametnuti više volumena nego inače tako da želim završiti borbu što prije jer ćemo vjerojatno obojica biti umorni. Ljudi ga uspoređuju s Derrickom Lewisom ali on je drugačiji borac. Tuivasa baca više udaraca, radi veći pritisak i ima bolji kardio. Zbog toga kažem da je opasan‘‘, zaključio je Tuivasa.

Tuivasa i Gane bore se u glavnoj borbi večeri na sutrašnjem eventu u Parizu, a ‘main card‘ bi trebao započeti oko 22:00h.

Linker
19. travanj 2024 05:49