UFC

Poznati su dobitnici bonusa nakon noćašnje UFC-ove priredbe: Četvorica boraca bogatiji za još 50 tisuća dolara

Dan Ige

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Bonusi će navedenim borcima sigurno dobro doći, a možemo im samo čestitati na pobjedama i osvojenim bonusima

Noćas je održana UFC Fight Night 236 priredba, a u glavnim ulogama su bili Jack Hermansson i Joe Pyfer. Pyfer ipak nije pokazao da je spreman za sami vrh srednje kategorije jer ga je Hermansson iskusno pobijedio nakon pet rundi, no vremena ima te ćemo sigurno i od njega još vidjeti dosta toga.

Što se ostalih mečeva tiče, na priredbi je bilo dosta atraktivnih finiša i dobrih izvedbi pojedinih boraca, a kako to obično i bude nakon svake priredbe, određeni borci su nagrađeni dodatnim bonusom od 50 tisuća dolara.

Prvi bonus je odnio beskompromisni Bogdan Guskov, čiji je moto očito ‘‘sve ili ništa‘‘. U svojih 14 pobjeda je 11 puta slavio nokautom u prvoj rundi, a to je učinio i sinoć protiv Zaca Pauge. Fenomenalnom sekvencom od nekoliko lijevih i desnih krošea je čisto pogodio Paugu te ga nokautirao, a kući je otišao s dodatnim bonusom.

Drugi bonus za nastup večeri, kući je odnio Carlos Prates. On se sinoć borio protiv Trevina Gilesa, a ovo mu je ujedno bio i UFC debi. Ovaj borac nije mogao na bolji način debitirati jer je u drugoj rundi nokautirao protivnika, a za to je dodatno nagrađen s 50 tisuća dolara.

Treći bonus odnio je Rodolfo Vieira, koji je Armena Petrosyana završio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi. Na samom kraju, četvrti bonus odnio je Dan Ige koji je već u prvoj rundi nokautirao Andrea Filija, a meč je teškom mukom prihvatio jer su borci nekad trenirali zajedno.

Bonusi će navedenim borcima sigurno dobro doći, a možemo im samo čestitati na pobjedama i osvojenim bonusima.

Linker
07. travanj 2024 21:25