UFC

Poznati su dobitnici bonusa nakon UFC-a 294: Islam Makhachev zasluženo je pokupio nagradu za izvedbu večeri

 GIUSEPPE CACACE Afp
Ukupno četiri borca odlaze kući bogatiji za 50.000 dolara

UFC 294 završio je, a samim tim čekali smo vidjeti tko će dobiti bonuse. I dočekali smo.

Dana White podijelio je bonuse četirima borca, a to su redom: Islam Makhachev, Ikram Aliskerov, Said Nurmagomedov i Muhammad Mokaev. Svi borci dobili su bonus za izvedbu večeri.

Islam Makhachev prekinuo je sve razgovore i uočene kontroverze koje su proizašle iz njegovog prvog susreta s Aleksandrom Volkanovskim. U njihovom revanšu u glavnoj borbi večeri UFC-a 294, Makhachev je bacio sjajan "high kick" koji je probio "gard" i "obranu" Volka te je upisao pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Ikram Aliskerov tek treba doći do 2. runde otkako se pojavio u Contender Seriesu Dane Whitea. Na UFC-u 294, treći put zaredom završio je borbu u prvoj rundi nakon što je pogodio Warlleyja Alvesa letećim koljenom, a nakon toga je bacio niz udaraca i završio borbu. Ovo mu je prvi bonus u karijeri.

Said Nurmagomedov započeo je "main card" UFC-a 294 brzom završnicom nad Muinom Gafurovim. Vrlo čvrstom giljotinom slavio je nakon 73 sekunde i drugi put u karijeri pokupio bonus.

Muhammad Mokaev je u trećoj rundi protiv Tima Elliotta gubio na dvije sudačke bodovne kartice. Sa svojim neporaženim rekordom na liniji, Mokaev nikada nije prestao loviti pobjedu i pronašao ju je u nakon nešto više od tri minute te pokupio bonus.

Slažete li se s dobitnicima?

Linker
01. svibanj 2024 09:55