UFC

Poznati su dobitnici bonusa s noćašnje UFC 301 priredbe: Michel Pereira očekivano je među njima

Michel Pereira vs. Ihor Potieria 

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Nadamo se da su svi dobitnici zadovoljni i da će im dodatna zarada dobro doći, a apsolutno su ju i zaslužili

Iako na papiru nije izgledao toliko impresivno, UFC 301 ponudio nam je jako puno toga. Steve Erceg i Alexandre Pantoja nastupili su u glavnom meču večeri, te unatoč odličnoj izvedbi, Erceg ipak nije uspio kući odnijeti UFC-ov pojas. Osim njih dvojice, gledali smo i puno drugih atraktivnih mečeva koji su zaslužili samo pohvale.

Kad smo kod atraktivnosti i pohvala, UFC je ovoga puta podijelio i svoja standardna četiri bonusa od 50 tisuća dolara. Ne, nisu nastavili dijeliti 300 tisuća kao na nedavnom UFC 300, no dobitnici se vjerojatno neće previše žaliti.

Prvi bonus, i to onaj za nastup večeri, odnio je Alessandro Costa. Ovaj borac muha kategorije borio se protiv Kevina Borjasa u sklopu preliminarnog dijela večeri, a bonus je zaradio ‘‘high kickom‘‘ u drugoj rundi.

Sljedeći bonus za nastup večeri odnio je Mauricio Ruffy. Dosta ‘‘hypea‘‘ je bilo oko ovoga borca, a nakon noćašnje izvedbe samo će dodatno narasti. ‘‘Leg sweep‘‘, leteće koljeno, atraktivni udarci u ‘‘stojci‘‘faktori su zbog kojih je nagrađen, a Jamiea Mullarkeyja je i završio već u prvoj rundi.

Caio Borralho vlasnik je trećeg bonusa ove večeri. Borralho je u drugoj rundi čisto nokautirao Paula Craiga. Nekoliko puta ranije je bio uzdrman, no lijevi kroše je presudio Craigu i Borralhu zaradio dodatnih 50 tisuća.

Naravno, Michel Pereira zaradio je posljednji bonus ove večeri. Ihora Potieriu je uspavao ‘‘giljotinom‘‘ na nogama, a prije toga je, naravno, izveo i kolut unazad. Video možete pogledati OVDJE.

Nadamo se da su svi dobitnici zadovoljni i da će im dodatna zarada dobro doći, a apsolutno su ju i zaslužili svojim noćašnjim izvedbama.

Linker
16. svibanj 2024 15:09