UFC

Poznati su dobitnici bonusa sa sinoćnje UFC Fight Night 223 priredbe

Marcus McGhee vs. Journey Newson 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Svi osim Yadonga su došli do pobjede ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, a za to su dodatno nagrađeni

Noćašnji UFC Fight Night 223 je sve u svemu bio jedna solidna priredba. Nije tu bilo previše zvučnih imena osim aktera ‘‘main eventa‘‘, ali ako ste ostali budni i pratili priredbu, vjerojatno niste pogriješili. U glavnoj borbi večer su se u kavezu sastali Song Yadong i Ricky Simon, a pobjedu je tehničkim nokautom odnio 25-godišnji Kinez.

Nije Song bio jedini borac koji je noćas pružio odličan nastup. Osim njega, još trojica boraca su kući odnijela dodatan bonus od 50 tisuća dolara, a oni su redom:

Prvi bonus za nastup večeri odnio je Marcus McGhee, a on se borio protiv Journeyja Newsona te ga je svladao ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi. Da bi stvar bila bolja, McGhee je borbu prihvatio samo 11 dana ranije te je ušao i ovako završio Newsona i poslao poruku svima u bantam kategoriji.

Drugi bonus za nastup večeri osvojio je Rodolfo Vieira. On je također ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi pobijedio Codyja Burndagea, a to mu je prva pobjeda u gotovo dvije godine. Burndage je bacio u nokdaun Vieiru u prvoj rundi, no ovaj se vratio u drugoj i došao do fenomenalnog finiša.

Treći bonus za nastup večeri kući je odnio Caio Borralho. Ovaj borac srednje kategorije je u sunaslovnoj borbi večeri svladao Michala Oleksiejczuka ‘‘submissionom‘‘, također u drugoj rundi. Borralho je tako došao do 14. uzastopne pobjede i prvog finiša u UFC-u.

Posljednji bonus je, naravno, odnio Song Yadong. On je u potpunosti deklasirao Rickyja Simona i na kraju ga u petoj rundi završio, a za to je dodatno nagrađen s 50 tisuća dolara.

Linker
20. travanj 2024 04:20