UFC

'Princ rata' uskače u najveću borbu svoje dosadašnje karijere!?

Greg Hardy
 screenshot/Youtube
UFC ipak neće ispuniti želju Francisa Ngannoua za uskakanje u glavnu borbu UFC Fight Nighta 163, koji se 9. studenog održava u Moskvi. Kako prenose svi vodeći svjetski borilački mediji, protivnik Alexandra Volkova bit će Greg Hardy.

Samo nekoliko dana nakon što je zbog incidenta s korištenjem inhalatora ostao bez pobjede u borbi protiv Bena Sosolija, Greg Hardy spreman je prihvatiti najveću borbu svoje dosadašnje karijere. I ne samo to, za samo dva i pol tjedna, "Prince Of War" trebao bi napasti Top 10 poziciju teške kategorije UFC-a. Kako prenose najveći svjetski borilački mediji, Hardy bi trebao zamijeniti Juniora Dos Santosa u glavnoj borbi Fight Nighta koji se 9. studenog održava u Moskvi. Tamo će se boriti protiv sedmog teškaša ljestvice izazivača, Alexandra Volkova.

Veliko je to iznenađenje, budući da je Hardy tvrdio kako ide korak po korak i kako mu se u potpunosti sviđa način matchmakinga koji mu UFC radi, gdje svakom borbom dobiva sve teže protivnike. No, ovog puta će ipak preskočiti par stepenica i testirati se protiv najboljeg ruskog teškaša i općenito jednog od boraca kojima je najteže stilski parirati. No, nakon četiri ovogodišnje borbe, gdje je u dvije slavio, a u dvije ostao bez pobjede na račun gluposti i neiskustva, on se osjeća spreman testirati se.

Ovakav izbor protivnika, koji ipak još uvijek nije službeno potvrđen, svakako će laknuti Volkovu, budući da se jučer kroz cijeli dan spominjao Francis Ngannou, a Kamerunac je putem Twittera i sam izrazio ambiciju boriti se u Moskvi. Hardy je u svakom mogućem slučaju lakši protivnik za nekoga tko se želi vratiti nakon poraza, ali i nakon godinu dana pauze od borbi. Isto tako je i protivnik porazom od kojeg se može puno više izgubiti, no teško da će Volkovu tako nešto predstavljati problem.

Linker
18. travanj 2024 21:40