UFC

Provjerili smo što kladionice misle o Khabib vs. Ferguson, iznenađuju li vas ovi tečajevi?

 Screenshot (YouTube)
Manje od mjesec dana ostalo je do UFC 249 priredbe i dugoiščekivanog meča između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, a mi smo odlučili provjeriti što kladionice u ovim trenucima misle o njihovom susretu.

Peti pokušaj organizacije velikog okršaja UFC-ovih zvijezda ugrozila je pandemija koronavirusa, ali unatoč situaciji u kojoj su zaustavljena gotovo pa sva veća sportska događanja i okupljanja, iz UFC-a nas uvjeravaju da će se borba Khabiba i Tonyja definitivno održati.

Plan je, znači, i dalje takav da ovaj okršaj gledamo 18. travnja, ali čini da lokacija neće biti Brooklyn već najvjerojatnije neka dvorana izvan SAD-a. Posljednjih dana često se spominju Dubai i Abu Dhabi, ali nekakve službene potvrde još uvijek nema.

Mi smo u međuvremenu odlučili malo zaviriti u ponudu kladionica i provjeriti što one kažu o ovom obračunu za titulu u lakoj kategoriji. Stav bookmakera je izgleda i više nego jasan te su oni postavili Khabiba kao velikog favorita.

Tečaj na aktualnog prvaka uglavnom se kreće između 1.30 i 1.40, dok onaj za pobjedu 'El Cucuyja' iznosi barem 2.90 i kod nekih kladionica raste sve do 3.50.

Slažete li se ili su tečajevi po vama nerealni?

Linker
30. travanj 2024 17:23