UFC

‘Radije bih da ga muči 25 minuta nego nokautira u prvoj rundi. Nadam se da ćemo gledati dobru borbu‘

Sean O‘Malley

 PAUL RUTHERFORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Paul Rutherford/getty Images/profimedia
O‘Malley želi osvetiti jedini poraz u profesionalnoj karijeri

Iako je fokus borilačke javnosti ponajviše na boksačkom meču Joshue i Ngannoua, ovog vikenda također nas čeka veliki "event" u režiji UFC-a. Točnije, UFC 299 priredba koju će predvoditi prvak bantam kategorije Sean O‘Malley te izazivač Marlon Vera. Ovo će O‘Malleyju biti prilika da osveti jedini poraz u svojoj karijeri (UFC 252).

Povodom toga, trener prvaka Tim Welch dao je intervju za Submission Radio gdje je priznao da bi radije gledao meč od punih 25 minuta nego vidio brzi nokaut u prvoj rundi.

"Ako ga nokautira, to je kul. Ipak, radije bih vidio da ga muči 25 minuta. Ljudi misle da O‘Malley ima problem s kardiom, kao da ga nikad nisu gledali u meču. On odlučuje o tempu borbe, bilo bi mi zadovoljstvo vidjeti da dominira 25 minuta i svima dokaže suprotno".

Welch je prokomentirao i "Chita" za kojeg smatra da uopće nije napredovao te da će doći spreman i pružiti dobar meč protiv njegovog pulena.

"Znam da je imao loš dan protiv Coryja Sandhagena, ali ne vidim nikakav napredak. Ipak, nadam se da će doći spreman na meč, ima svoje adute... Nadam se da ćemo gledati dobru borbu", zaključio je "Sugin" trener.

Linker
03. svibanj 2024 10:44