UFC

Rafael dos Anjos: ‘Kada pobijedim Fizieva, želim novi napad na titulu, svi ispred mene su izgubili‘

Rafael Dos Anjos 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Kaže kako su svi ispred njega već izgubili

Bivši prvak Rafael dos Anjos želi biti u razgovorima za sljedećeg izazivača za titulu lake kategorije. Rekao je kako ne samo da očekuje, nego traži napad na titulu što prije ukoliko bude uspješan sutra navečer protiv opasnog Fizieva.

‘‘To je moj cilj, čovječe. Doći tamo i poslati jasnu poruku i ubaciti svoje ime u razgovore za titulu. Svi tipovi ispred mene su posljednju borbu izgubili ili su nedavno imali priliku za titulu koju su propustili, osim Islama. On također nikad nije pobijedio top 10 borca. Trebao se boriti protiv Dariusha kako je Dana govorio, ali to će se možda promijeniti, nemam pojma. Moram misliti na Fizieva i pružiti dobar performans kako bi ubacio tamo svoje ime. Želim da moje ime bude u razgovorima za titulu.‘‘, rekao je dos Anjos za MMA Junkie.

Ukoliko dos Anjos bude uspješan navečer, to će mu biti treća pobjeda u nizu. Već je dvije pobjede ostvario otkad se vratio u laku kategoriju krajem 2020. godine, a pobijedio je Paula Feldera i Renata Moicana.

Dos Ajos Fizieva smatra velikim izazovom: ‘‘Za mene je on veliki izazov, shvaćam Fizieva vrlo ozbiljno. Radio sam puno, i to pametno. Osjećam se odlično i sigurno će biti dobra borba za fanove‘‘, zaključio je dos Anjos.

Linker
24. travanj 2024 19:18