UFC

Rafael Fiziev na pomalo jeziv način zaprijetio Gaethjeu: ‘Pomirisat ću mu i pojesti srce‘

Rafael Fiziev 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Fiziev je borac koji je nakon posljednje pobjede prozvao Rafaela Nadala, a sada je nastavio sa izjavama u svom stilu

Ovog vikenda se održava UFC 286 priredba u Londonskoj O2 Areni, a bit će to prva priredba u Londonu u ovoj godini. Večer će kulminirati borbom za titulu u velter kategoriji između Kamarua Usmana i Leona Edwardsa, a to će im ukupno biti treća borba te su trenutno izjednačeni u pobjedama.

Osim te borbe, čeka nas još mnoštvo odličnih. U sunaslovnoj borbi večeri sastat će se Justin Gaethje i Rafael Fiziev, a tu poslasticu ćemo također gledati u nama pogodnom terminu. Gaethje se inače nije borio od petog mjeseca prošle godine i UFC 274 priredbe kada je napao pojas dok ga je držao Charles Oliveira, a sada će ići na šestorangiranog Fizieva.

‘‘Highlight‘‘ je trenutno treći na službenoj rang ljestvici, a neće imati lagan zadatak jer ga čeka borac koji je u fantastičnom nizu od šest pobjeda. Povodom njihovog susreta ovog vikenda, Fiziev je Gaethjeu zaprijetio na pomalo degutantan način:

‘‘Spreman sam kao nikada do sad. Fanovi su glavni u ovom biznisu, ja se slažem s njima kada kažu da je ovo vatromet. Baš kao njegov nadimak ‘Highlight‘. Ova pobjeda mi donosi, gledajte, on je bivši privremeni prvak. Borio se s puno legendi i imao je veliku karijeru i jako je poznat lik. Ne mogu dočekati da uđemo u kavez. Da mu pomirišem krv i srce. Da, pojest ću mu srce‘‘, rekao je Fiziev.

Fiziev je u trenutno posljednjem nastupu u petoj rundi nokautirao Rafaela dos Anjosa, a to je bilo u sedmom mjesecu prošle godine. Ukoliko pobijedi i Gaethjea, bit će jedan od pretendenata za napad na titulu, ali je rekao da će čekati jer ne želi stajati na putu Dariushu ukoliko pobijedi Oliveiru.

Linker
20. travanj 2024 06:30