UFC

(VIDEO) Ovo uvijek volite pogledati: UFC je objavio ‘slow motion‘ kompilaciju poteza s UFC 286 eventa

Justin Gaethje vs. Rafael Fiziev

 Screenshot (youtube, Ufc)
Jako je zanimljivo pogledati neke od naboljih poteza kroz usporene snimke

Kako smo samo uživali gledajući UFC 286 event održan proteklog vikenda u Londonu. Leon Edwards u vrlo zanimljivom dvoboju obranio je titulu prvaka u velter kategoriji, a Kamaru Usman drugi put zaredom izgubio je od ‘‘Rockyja‘‘.

Edwards je velike probleme Usmanu radio svojim razornim udarcima nogom, ali nije ni Kamaru ostajao dužan u razmjenama. Ipak, nedovoljno je Nigerijac napravio za povratak pojasa u svoje vlasništvo.

Izuzev Edwardsa i Usmana, pregršt sjajnih mečeva gledali smo u sklopu eventa. Justin Gaethje i Rafael Fiziev zasigurno prednjače. Dvojica vrsnih udarača odradili su pravi rat u stojci, a Fiziev je na kraju izvukao puno deblji kraj. Besprijekorno je Gaethje pogađao prednjim direktom i aperkatima, a neke od tih poteze možete pogledati u ‘‘slow motionu‘‘.

UFC je putem svog YouTube kanala objavio video u kojem su saželi neke od najboljih poteza i prikazuju ih kroz usporenu snimku. Mjesto unutar kompilacije našao je i ‘‘armbar‘‘ Gunnara Nelsona kojim je prisilio Bryana Barberenu na predaju, kao i sjajni nokaut Yanala Ashmoza u meču protiv Sama Pattersona.

Marvin Vettori i Roman Dolidze imali su mnoštvo otvorenih razmjena i pogađali su ‘‘čistim‘‘ udarcima, a te sekvence također su uvrštene u ‘‘slow motion‘‘ kompilaciju UFC 286 eventa. Odličnih poteza nije nedostajalo na UFC-ovom spektaklu u Londonu, a kompletnu kompilaciju možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
20. travanj 2024 01:45