UFC

‘Rampage‘ o okršaju Miočića i Jonesa: ‘Ako Stipe pogodi jedan dobar udarac - to bi moglo značiti ‘laku noć‘ za Jona!‘

Quinton ”Rampage” Jackson (Jon Jones i Stipe Miočić)

 PROFIMEDIA/UFC/FS
‘On ulazi u kavez s velikim dečkima i tamo se može svašta dogoditi‘, rekao je Quinton Jackson o izazovima koji su pred ‘Bonesom‘

Otkako je, početkom srpnja, i službeno potvrđeno da će Stipe Miočić i Jon Jones odmjeriti snage 11. studenog u Madison Square Gardenu (UFC 295), navedena borba za pojas "heavyweight" prvaka i golemo naslijeđe jedna je od top tema u borilačkom svijetu. Mnogi borci, novinari i analitičari iznijeli su svoje mišljenje o ovom "sudaru titana", a isto je nedavno učinio nekadašnji prvak UFC-ove poluteške kategorije, Quinton "Rampage" Jackson, koji je krajem rujna 2011. i sam dijelio oktogon s "Bonesom".

"Borio sam se Jonesom i smatram da je on najbolji borac na planetu, može pobijediti bilo koga ako je mentalno posložen, ako je njegov borilački ‘mode‘ uključen i ako ima odgovarajući plan“, rekao je iskusni "Rampage" u razgovoru s novinarom Daveom Schmulensonom (The Schmo), pa istaknuo kako teška divizija i Stipe ipak nose neke nove izazove za Jonesa:

"On ulazi u kavez s velikim dečkima i tamo se može svašta dogoditi. Ako Stipe pogodi jedan dobar udarac - to bi moglo značiti ‘laku noć‘ za Jonesa. To se može dogoditi, ali Jon će možda hrvati kako bi za**bao sve".

U nastavku razgovora Schmulensonom je upitao Jacksona misli li da će se Miočić umiroviti nakon borbe s Jonesom.

"Ne znam što će se dalje događati" rekao je bivši "light heavyweight" prvak, pa uzvratio protupitanjem: "Radi li on još nešto izvan MMA-a?".

"On je vatrogasac", odgovorio je Schmo, a potom je Jackson zaključio: "Da, onda će se vjerojatno vratiti gašenju požara, i ako pobijedi i ako izgubi".

Linker
29. travanj 2024 20:11