UFC

Reinier De Ridder priznao: ‘Sam potpis za UFC donosi više pažnje nego dva pojasa u ONE-u. Tamo stvari nisu dobre‘

Reinier De Ridder

 Screenshot (youtube, One Championship)
Pojasevi u ONE-u veliki su uspjeh, no, činjenica je da se De Riddera danas može puno više vidjeti u medijima nego što je to bio slučaj kada je bio u ONE-u

Nedavno je bivši ONE-ov dvostruki prvak, Reinier De Ridder, napustio organizaciju i krenuo drugim putem. Prvo je upisao jednu pobjedu na UAE Warriorsima, samo kako bi mogao priključiti se UFC-u. To je i učinio te za manje od mjesec dana debitira, a Gerald Meerschaert dočekat će ga u UFC-ovom kavezu.

Držao je De Ridder titule u srednjoj i poluteškoj kategoriji u ONE-u, no dojam je da nikada nije bio toliko medijski popraćen. Jučer je u razgovoru za MMA Fighting to i sam priznao, odnosno, da je potpis za UFC donio više pažnje nego dvije titule u ONE-u:

‘‘Tamo je bilo dobro dugo vremena, ali sada već predugo nije dobro. Mislim da se muče jer neke stvari ne rade kako treba. Imao sam dobar početak, davali su mi puno borbi. No, u posljednjih nekoliko godina, stvari nisu dobre. Jedva čekam početi u UFC-u, spreman sam i jako sam sretan‘‘, započeo je De Ridder, pa nastavio:

‘‘Ovo je najluđi dio. Prošao sam sve faze MMA karijere. Krenuo sam od nerangiranog borca, pa do izazivača za titulu, pa onda i do dvostrukog prvaka. Ljudima se to svidjelo i poštovali su to. Sada se u UFC-u borim kao nerangiran borac, a to je privuklo više pažnje nego kada sam osvojio dva pojasa u ONE-u.‘‘

UFC je ipak liga za sebe i ostali se ne mogu tako lako uspoređivati s njima. Pojasevi u ONE-u veliki su uspjeh, no, činjenica je da se De Riddera danas može puno više vidjeti u medijima nego što je to bio slučaj kada je bio u ONE-u.

Linker
15. listopad 2024 08:33