UFC

Rekorder Jim Miller uskočio na Miočićev i Cormierov event

Jim Miller
 screenshot
Borba lake kategorije između Jima Millera i Vinca Pichela dodana je programu UFC 252 priredbe

36-godišnji Jim Miller (32-14, 21-13 1NC UFC) nema namjeru odmarati, nego nastavlja tempom kakav mu je najdraži. Višestruki UFC rekorder po 36. put ući će u Octagon i to 15. kolovoza na UFC 252 priredbi koju predvode Stipe Miočić i Daniel Cormier. Bit će mu to drugi nastup u 2020. godini, nakon što je u svibnju savladao Roosevelta Robertsa i borba kojom će se još jednom naći sam na vrhu ljestvice boraca s najviše UFC nastupa.

Protivnik će mu biti 37-godišnji Vinc Pichel (12-2, 5-2 UFC), borac koji je u UFC-u osam godina, za vrijeme kojih je odradio samo sedam borbi. On također iz svog posljednjeg nastupa nosi pobjedu protiv Robertsa pa zbog toga ovo uparivanje ima smisla. U posljednjih šest borbi Pichel ima pet pobjeda i tek jedan poraz, od Gregora Gillespieja.

Miller je dugogodišnji član UFC-a bez ijedne mrlje u svojoj karijeri, a mnoge fascinira i njegova šira priča. Naime, posljednjih godina Miller se bori i s lajmskom borelizom, teškom infektivnom bolesti nastalom nakon ujeda krpelja. Unatoč tome, jedan je od aktivnijih boraca na rosteru. Osim toga, u dosadašnjih 35 nastupa nikad nije imao nikakvih problema izvan borilišta niti si je ikad dozvolio probleme s viškom kilograma. 12 puta nagrađivan je bonusom, uključujući posljednje dvije borbe.

Linker
19. travanj 2024 22:22