UFC

Robbie Lawler otkrio koja tri MMA borca najviše voli gledati

Robbie Lawler
Bivši UFC-ov prvak velter kategorije i jedan od najuzbudljivijih UFC boraca uopće, Robbie Lawler, otkrio je tko su borci koje najviše cijeni i čije nastupe najviše voli gledati.

Robbie Lawler priprema se za svoj nastup na UFC on ESPN 5 priredbi, gdje će se za desetak dana boriti protiv Colbyja Covingtona. Kao jedan od fanovima najuzbudljivijih boraca, zanimljivo je čuti tko bi bili borci koje on najviše cijeni i čijim se nastupima najviše veseli.

Tijekom svog gostovanja u "The Complexu", "Ruthless" je nešto rekao o tome tko su borci čije borbe ne propušta i koji po njemu svojim nastupima nude ono što on od jednog borca traži.

"Volim gledati kako se bori "Stylebender" Adesanya, on je sjajan čisti udarač. Volim gledati Dustina Poiriera i također volim borbe Jorgea Masvidala", rekao je Lawler, čime je komplimentirao svojoj dvojici bivpih timskih kolega.

No, osim toga je dodao kako voli gledati borbe svih boraca koji ulaze u kriterij koji je naveo.

"To su većinom momci koje znam i čiju kvalitetu izuzetno poštujem. U borbi ima nešto puno više od same tehnike. Tehniku možeš uvježbati, no u pravim borbama dođe onaj trenutak kada moraš pokazati tko si kao borac. Važno mi je jesi li i dalje borac ako si se oduzme tvoja tehnika i tvoja snaga", objasnio je Lawler što najviše cijeni kod svojih kolega.

Robbie je svojim ratovima u kavezu stekao fanove za cijeli život. Sad je na njemu da borbom protiv Covingtona pokuša doći do još jedne prilike da te iste razveseli još jednim napadom na vrh.

Linker
15. travanj 2024 12:05