UFC

‘Rocky‘ prognozirao borbu Usmana i Masvidala: ‘Pa on se na isti način bori već dugo vremena...‘

Jorge Masvidal i Kamaru Usman
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Leon Edwards ne skriva svog favorita u glavnoj borbi UFC-a 261

Leon Edwards nije jedan od onih koji vjeruju da će Jorgeu Masvidalu puni pripremni kamp pomoći u detroniziranju Kamarua Usmana.

Kada je u srpnju prošle godine prihvatio borbu s aktualnim prvakom, 'Gamebred' je to učinio samo šest dana uoči održavanja UFC-a 251. Uz svu volju i trud, Masvidal u Abu Dhabiju nije uspio prirediti iznenađenje te je nakon punih pet rundi pobjeda otišla u Usmanove ruke.

Jorge je nakon tog meča uzeo pauzu te strpljivo čekao novu priliku, a nerijetko je i 'short notice' koristio kao opravdanje za taj poraz.

Masvidalu se čekanje isplatilo i 24. travnja (UFC 261) ponovno će odmjeriti snage s najboljim velterašem današnjice. No, ako ćemo vjerovati Edwardsovoj prognozi, ponovno će i izgubiti.

"Da se moram kladiti, vjerojatno bih favorizirao Usmana. Jednostavno ne vidim što bi to Masvidal mogao ovoga puta promijeniti. Manji je čovjek, u klinču ne izgleda snažno, a i njegovo hrvanje nije baš vrhunsko. Jednostavno ne vidim što bi to nevjerojatno mogao napraviti u promjeni svog stila borba. Pa on se na isti način bori već dugo vremena", izjavio je Edwards za ESPN.

Tko je po vama favorit u ovoj borbi?

Linker
16. travanj 2024 22:59