UFC

Rogan upozorava Poiriera: ‘Bolje ti je da budeš spreman. Taj tip je ubojica, iza njegovih se očiju krije pakao‘

Dustin Poirier

 CARMEN MANDATO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Carmen Mandato/getty Images/profimedia
UFC-ov komentator ističe kako će ‘Diamond‘ protiv Saint Denisa morati biti u svom najboljem izdanju

U sunaslovnoj borbi UFC 299 priredbe, koja je na rasporedu 10. ožujka u Kaseya Centru (Miami, Florida, Sjedinjene Američke Države) gledat ćemo obračun u lakoj kategoriji između Dustina Poiriera i Benoita Saint Denisa. Taj će meč za Poiriera predstavljati priliku za povratak na pobjednički kolosijek (nakon što ga je krajem srpnja nokautirao Justin Gaethje), dok će za Saint Denisa to biti najveći izazov u dosadašnjoj UFC karijeri. Ako se pita Joea Rogana, "Diamond" će morati biti u svom najboljem izdanju ako želi pozitivan ishod u meču s opasnim francuskim borcem.

"Ovo je velika borba. Saint Denis je strašan tip, je**ni ubojica. Kažem vam, on je sljedeća razina. On ima taj žar u očima...kada ga gledaš, vidiš da se iza njegovih očiju krije pakao. On je stvoren za to", rekao je dugogodišnji UFC-ov komentator u svom podcastu, pa poslao upozoravajuću poruku Poirieru: "Bolje ti je da budeš spreman s tim tipom jer on će na tebi pokušati napraviti ime".

Saint Denis trenutno zauzima 11. poziciju UFC-ove lake divizije (Poirier se nalazi na trećem mjestu) i uživa u nizu od pet uzastopnih pobjeda. Svih pet pobjeda ostvario je prekidom, a posljednji put slavio protiv Matta Frevole, kojeg je sredinom studenog prošle godine nokautirao u prvoj rundi.

Linker
02. svibanj 2024 08:05