UFC

Sean Brady priznao da mora izaći iz zone komfora: ‘Poraz od Muhammada mi je donio olakšanje‘

Sean Brady

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Tehničkim nokautom ga je u subotu svladao Belal Muhammad

Sean Brady je u subotu doživio prvi poraz u profesionalnoj karijeri, a tehničkim nokautom u drugoj rundi ga je svladao Belal Muhammad. Belal je u meč ušao odlično taktički pripremljen te je neutralizirao svaki pokušaj rušenja od strane Bradyja, a na nogama je jednostavno bio osjetno bolji te se i borba završila tehničkim nokautom.

Iako je status neporaženog Bradyju donosio veliki ‘‘hype‘‘, izgleda da mu je stvaralo i ogroman pritisak. Nakon prvog profesionalnog poraza oglasio se na svom Instagram profilu gdje je napisao:

‘‘Sinoć očigledno nije prošlo kako sam planirao, a želim se zahvaliti svakoj osobi koja mi se javila i koja me nastavlja podržavati. Iskreno sam uvijek vjerovao da ću ostati neporažen, ali na neki način osjećam olakšanje. Možda mi je to trebalo da postanem najbolje što mogu od sebe. Bol koju osjećam u srcu je užasna, ali na kraju dana ja sam zdrav kao i moja obitelj i znam da ću se vratiti bolji nego ikad. Moram napraviti neke promjene i izaći iz zone komfora. Ako imate nešto loše za reći o meni, recite ih ljudima koji me ismijavaju mojoj ženi, jednog ćete dana dobiti što zaslužujete‘‘, napisao je Brady.

Iako je do subote bio neporažen, Brady je protiv Muhammada pokazao opasne rupe koje mora ispraviti ukoliko želi šansu protiv top boraca. U stojci je uistinu izgledao inferiorno protiv borca koji ne slovi kao neki opasan ‘‘stojkaš‘‘, tako da se nadamo da će izaći iz zone komfora kako je i sam napisao.

Linker
23. travanj 2024 22:56