UFC

Sean O‘Malley dobio prozivku za borbu koju bi baš svaki fan volio vidjeti

Sean O'Malley
 screenshot (YouTube, UFC)
Impresivna UFC 260 izvedba Seana O‘Malleya nije ravnodušnim ostavila legendu njegovu kategorije

Malo tko je ostao ravnodušan na ono što je na UFC 260 priredbi napravio Sean O'Malley. U dominantnoj pobjedi protiv Thomasa Almeide prezentirao je svoj talent i sposobnost borbu učiniti vrlo atraktivnom te se vratio na pravi način, nakon pomalo nesretnog poraza koji je u ljeto prošle godine doživio od Marlona Vere.

Na ovaj način će se njegov "hype" vrlo brzo vratiti tamo gdje je bio prije spomenutog poraza i nema sumnje kako će veliki broj boraca bantam kategorije poželjeti borbu protiv njega, borbu kojom bi za sebe mogli izboriti potrebnu dozu pažnje i promocije. Ipak, nisu samo takvi zainteresirani vidjeti što im "Sugar može ponuditi, budući da je javila i prava legenda bantam kategorije. U pitanju je Dominick Cruz.

Do prozivke bivšeg dvostrukog prvaka došlo je zapravo na vrlo zanimljiv način. Chael Sonnen i Michael Bisping su nakon završetka UFC 260 priredbe istu uživo analizirali, a kad je dvojac bivših rivala došao do O'Malleya, čijom su izvedbom i sami oduševljeni, Sonnen je dobio intrigantnu poruku.

"U ovom trenutku nemam naočale pa ne mogu točno vidjeti, no vjerujem da je Dominick Cruz slušao naš razgovor i upravo mi rekao da ga uključimo u priču oko protivnika za O'Malleya. Dominick mi je upravo poslao nešto o O'Malleyu", rekao je Sonnen, dodatno onda potvrdivši kako je Dominick zatražio tu borbu.

Bisping je instantno bio oduševljen.

"Dominick Cruz protiv Seana O'Malleya. Molim vas, uzmite moj novac. Potpišite odmah ugovor za tu borbu. Mislim da se radi o senzacionalnom uparivanju", rekao je, obrativši se dodatno Cruzu:

"Kako si Dominick? Nadam se da si dobro. No, obrati se odmah UFC-u, razgovaraj s Mickom Maynardom ili Seanom Shelbyjem, jer ne znamo želi li i O'Malley tu borbu. To je borba koja se mora dogoditi. Sjajna borba za Seana, kojom može sebe dodatno izgraditi. Za Dominicka je to prilika pobijediti nadolazećeg potencijala i sebe ponovno staviti u priliku boriti se za titulu."

Cruz se početkom ožujka borio na UFC 259 priredbi gdje je savladao Caseya Kenneya. Bila mu je to prva borba nakon prošlogodišnjeg poraza od Henryja Cejuda i prva pobjeda još od 2016. godine. Nakon nje se našao na devetom mjestu ljestvice izazivača bantam kategorije. O'Malley se na istoj nije do sada nalazio, ali nije isključeno kako će nakon ove pobjede u istu uskočiti.

Po pitanje borbe njih dvojice ne mora se puno toga reći. Stilski je u pitanju potencijalno fantastična borbe i vjerujemo da je teško pronaći pravog fana koji taj dvoboj ne bi volio vidjeti.

Linker
22. travanj 2024 04:47