UFC

UFC-u pristupio jedan od najzabavnijih europskih boraca i najveća zvijezda Cage Warriorsa

Paddy Pimblett
 Screenshot
Jedno veliko pojačanje jučer je pristupilo UFC-u, riječ je o sjajnom Englezu Paddyju Pimbletu

Ako vam je simpatičan "scouserski" naglasak Darrena Tilla i njegov način izražavanja, vjerojatno će vam biti drago saznati kako je Paddy Pimblett postao članom UFC-a. Druga najveća MMA zvijezda iz Liverpoola (a neki bi rekli i najveća) napokon je u najvećoj svjetskoj MMA promociji, nakon sedam godina uspješnih nastupa u borilištu Cage Warriorsa.

Ako niste upoznati s događanjima u jakoj britanskoj MMA promociji, moguće da vam je promakla informacija o kakvom je borcu riječ. 26-godišnji "The Baddy" borac je kojem je gotovo nemoguće u rezimeu pronaći dosadnu borbu. Uvijek spreman za akciju te atraktivne poteze i završnice, brzo je postao najveća zvijezda unutar svoje dosadašnje promocije, čiji je bio prvak lake kategorije.

S UFC-om je do sada par puta neuspješno pregovarao, no sad nije bilo prepreka i njegov ugovor je tu, uz izjavu kako će dovesti UFC na stadion Anfield. I to je moguće, budući da ga mnogi smatraju engleskom verzijom Conora McGregora, što je dokazano time što je nekoliko puta rasprodao Echo Arenu u Liverpoolu.

Za sada nije poznato kad bi ovaj veliki potencijal, koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 16 pobjeda (12 prekidom) i tri poraza, mogao debitirati u Octagonu.

Linker
19. travanj 2024 22:10