UFC

Sean O‘Malley frustiran UFC-om: ‘Dajte nam borbu za privremeni pojas, vi samo čekate Sterlinga‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Impaulsive)
Za sada još uvijek nije poznato koliko će Sterling izbivati iz kaveza zbog ozljede bicepsa, no Cejudo i O‘Malley žele borbu što prije

Kako za sada stvari stoje, prvak bantam kategorije Aljamain Sterling u kavez neće još jedan duži vremenski period. U tome će ga spriječiti ozljeda bicepsa, tako da će dugo očekivana borba njega i Henryja Cejuda za sada pričekati.

Henry Cejudo također postaje nestrpljiv, a gotovo je sigurno da neće uzeti nikoga osim Sterlinga i borbe za pojas. Frustriran je i prvi izazivač Sean O‘Malley koji je pozvao UFC da umjesto čekanja organiziraju borbu za privremenog prvaka bantam kategorije:

‘‘Poslao sam poruku Hunteru Campbellu, poslao sam i Seanu Shelbyju. Pitao sam ih hoće li mi barem reći što planiraju. Hoću li se boriti ili ne? Hoće li se uopće dogoditi borba Cejuda i Sterlinga? No, oni jednostavno ništa ne znaju. Oni samo gledaju što će i kada Sterling moći. Jako sam frustriran, no treniram pa je u redu‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

Ukoliko bi i došlo do borbe za privremenu titulu, O‘Malley bi se morao naći u njoj jer je trenutno prvi izazivač, a u trenutno posljednjem nastupu je sudačkom odlukom pobijedio Petra Yana. No, postavlja se pitanje s početka teksta, a to je hoće li Henry Cejudo prihvatiti bilo koju borbu koja nije za pojas i koja nije protiv Sterlinga.

Ako se ispostavi da Sterling toliko dugo neće moći nastupati, UFC će biti primoran nešto napraviti. Pojas u bantam kategoriji je Sterling posljednji puta branio na UFC 280 priredbi u desetom mjesecu prošle godine, a vjerujemo da pritisaka od strane Cejuda i O‘Malleyja ne nedostaje.

Linker
27. travanj 2024 05:08