UFC

Sean O‘Malley kaže da mu je žao Yana: ‘Ja sam mu oduzeo ‘ono nešto‘, nije mogao podnijeti taj poraz‘

Sean O‘Malley vs. Petr Yan 

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Kaže da ga je učinio toliko osramoćenim da nije mogao gledati taj poraz, tako da je odlučio prihvatiti meč protiv bilo koga

Petr Yan je prošlog vikenda doživio treći poraz zaredom, a ukupno četvrti u posljednjih pet nastupa. Merab Dvalishvili porazio ga je jednoglasnom odlukom sudaca, tako da se Yan sad našao u nezavidnoj situaciji te je očigledno da se s njim nešto događa.

Mnogi su pokušali odgonetnuti što se događa s ruskim borcem, no sve je to na razini nagađanja. Neki govore kako je mentalno pao nakon onog ilegalnog koljena i gubitka titule od Sterlinga, a neki da su ga jednostavno pročitali, tj. da se otkrilo kako mu ne odgovaraju borci koje karakterizira visok tempo borbe. Sean O‘Malley smatra kako mu je on oduzeo ‘‘ono nešto‘‘:

‘‘Iskreno mi je u srcu žao Petra. Nakon borbe sam si pomislio: ‘kvragu‘. Kada tako dođete od najstrašnijeg borca – Dustin Poirier bi rekao i najboljeg boksača u UFC-u – ljudi su ga se bojali. Onda je**no Alju pogodiš ilegalnim koljenom, a zatim izgubiš od njega. Onda te ja prebijem‘‘, rekao je O‘Malley u TimboSugaShow-u.

‘‘Imam osjećaj da je unutra izgledao drugačije, ali to je sigurno i do toga koliko je Merab dobar. Merab ga je učinio da izgleda tako. Kad sam to sve vidio, pomislio sam si kako sam mu ja oduzeo ‘ono nešto‘. Bio je toliko osramoćen nakon borbe sa mnom. Htio je tu pobjedu tako jako, a ostatak divizije je bio zauzet. Rob Font, Adrian Yanez… Merab je bio jedini. To samo pokazuje koliki je Petr gangster, nije ga bilo briga. Rekao je samo da mu daju bilo koga, nije mogao podnijeti da je u posljednjoj borbi poražen od ‘Suga‘ Seana‘‘, zaključio je.

Što se događa s Yanom ne znamo, ali nadamo se kako ćemo opet gledati one njegove spektakularne nastupe.

Linker
18. travanj 2024 13:50