UFC

Sean O‘Malley ne vjeruje da je Yan tražio ovaj meč: ‘Mislim da je prisiljen na to‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Jedan od najpopularnijih boraca bantam kategorije ima priliku postati sljedećim izazivačem

Veliku i podosta iznenađujuću priliku dobio je Sean O‘Malley onda kada su ga UFC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ uparili s Petrom Yanom. ‘‘Suga‘‘ Sean je 11-rangirani izazivač UFC-ove bantam kategorije, a iza sebe nema niti jednu top 10 pobjedu.

U sedmom mjesecu ove godine borio se protiv Pedra Munhoza koji je trenutno osmi u poretku izazivača, ali taj meč završen je ‘‘no contestom‘‘ nakon Seanova uboda u Munhozovo oko tijekom druge runde. Sve i do samog prekida, bio je to vrlo mlak nastup O‘Malleyja, a ovog vikenda će se boriti protiv prvog izazivača u kategoriji, Petra Yana.

Pobjednik tog meča vrlo vjerojatno postat će i sljedećim izazivačem za titulu, a podosta je iznenađujuća i činjenica da je Yan pristao na obračun s borcem koji je toliko niže rangiran od njega. Sean smatra da je Yan bio prisiljen na taj meč.

‘‘Petr je odbio ‘Chita‘ Veru i mislim da nakon toga više nije imao opciju. Vjerujem da su mu iz UFC-a rekli: ‘Hej, ne možeš konstantno odbijati protivnike...moraš se boriti protiv ‘Suga Showa‘‘. Znam da on govori da je odabrao ovaj meč, ali ne vjerujem u to. Mislim da su ga prisilili.‘‘, rekao je Sean na UFC ‘‘media dayu‘‘, a zatim se osvrnuo na meč između Dillashawa i Sterlinga.

‘‘Ako T.J. pobijedi Alju (Sterlinga), T.J. će biti smatran najvećim bantamašem u povijesti što na neki način i jeste. Nikad nije izgubio svoj pojas i stoga mislim da bi borba mene i T.J.-a bila puno veća nego ona između mene i Alje. Zbog nekog razloga, ljudi jednostavno ne vole Alju, ne privlači pažnju. Meni se taj tip sviđa, ali to ne bi bio velik meč.‘‘, pojasnio je Sean.

Kompletan Seanov nastup pred medijskim predstavnicima možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
25. travanj 2024 19:35