UFC

Sean O‘Malley nije naročito zadovoljan svojim nastupom: ‘Ne sjeda mi to što nisam uspio doći do finiša‘

Sean O‘Malley 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako ni sam nije zadovoljan svojim performansom protiv ‘‘Chita‘‘, jedino što je na kraju dana bitno jest da je obranio titulu

Uspio je noćas Sean O‘Malley rutinski obraniti titulu u bantam kategoriji po prvi puta. Također, ujedno je osvetio i poraz kojeg mu je Marlon Vera nanio još 2020. godine, nakon čega je glasno zazvao meč u perolakoj kategoriji protiv novopečenog prvaka Ilije Topurije.

Ta želja će mu se teško odmah ostvariti jer ni Topuria niti jednom nije obranio pojas kojeg je nedavno osvojio, a i O‘Malley također ima posla u svojoj bantam kategoriji. Kako god, O‘Malley je u svojoj karijeri imao i atraktivnijih nastupa od onog što je pružio sinoć, a toga je i sam svjestan:

‘‘Nešto oko toga što nisam uspio doći do finiša mi jednostavno nikako ne sjeda. Jednostavno da kažem, je** ga. Nisam još ni pogledao borbu. Jednom kada ju pogledam, mislim da ću biti nešto uzbuđeniji. Ja uvijek želim taj finiš‘‘, započeo je O‘Malley na press konferenciji nakon priredbe.

Progovorio i o vlastitoj percepciji sebe kao potencijalne super zvijezde:

‘‘Mislim da se polako šuljam prema tome. Uskoro ću biti gore. Na kraju dana, UFC ne treba nikoga. Oni će sami pronaći druge zvijezde. Oni će neovisno o svemu organizirati lude borbe. Mislim da ja polako gradim svoje ime kao jedno od najvećih u ovom sportu‘‘, rekao je.

Iako ni sam nije zadovoljan svojim performansom protiv ‘‘Chita‘‘, jedino što je na kraju dana bitno jest da je obranio titulu. Što se tiče drugog dijela, dojam je kao da i on i UFC pomalo agresivno pokušavaju nametnuti epitet mega zvijezde uz ime Seana O‘Malleyja. Potencijala ima, no posla itekako još ima.

Linker
25. travanj 2024 20:46