UFC

Sean O‘Malley o kritikama na svoj račun: ‘Ne zanima me što sirotinja govori, oni koji seru nisu bogati‘

Sean O‘Malley 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ukoliko O‘Malley uspije nokautirati Sterlinga, bit će to velika stvar kojom će mu i pokvariti planove da ide u perolaku kategoriju i obračuna se s Volkanovskim

Ovog će vikenda Sean O‘Malley pokušati iznenaditi mnoge i s trona skinuti Aljamaina Sterlinga. Nije tajna da mu mnogi predviđaju težak poraz od strane prvaka, no O‘Malley na nogama svima može napraviti probleme tako da ga se ne bi trebalo prerano i u tolikoj mjeri otpisivati.

Nakon pobjede nad Petrom Yanom, mnogi su zamrzili O‘Malleyja jer po mnogima nije zaslužio pobjedu te su to vidjeli kao dokaz da ga UFC ‘‘gura‘‘. O‘Malley je rekao da je to i očekivao, ali da će nakon subotnjeg nastupa svima začepiti usta.

‘‘Lagao bih kad bih rekao da to nisam očekivao. Definitivno osjećam da se cijela situacija tako odigrala. No, ja i dalje moram ući u kavez s Aljaminom Sterlingom, najboljim borcem bantam kategorije svih vremena, i stvoriti magiju. I dalje moram tamo izaći i imati nastup kakav se od mene očekuje. Moram mu ugasiti svjetla. 100 posto sam sposoban za to, odatle mi samopouzdanje‘‘, rekao je O‘Malley na media dayju.

‘‘Ne zanima me što ljudi govore. To ne utječe na mene. Ne zanima me što sirotinja govori, oni nisu bogati. Volim biti autsajder i volim kada me se podcjenjuje. Ja nemam nikakav pritisak na sebi, borim se protiv ‘GOAT-a‘. On ima devet pobjeda u nizu i govori da nisam zaslužio napasti titulu. Kako će samo glupo izgledati kada dođem tamo i nokautiram ga‘‘, objasnio je.

Ukoliko O‘Malley uspije nokautirati Sterlinga, bit će to velika stvar kojom će mu i pokvariti planove da ide u perolaku kategoriju i obračuna se s Volkanovskim. Ulog je veći od samog pojasa, tako da će svakako biti zanimljivo gledati ovaj meč.

Linker
05. svibanj 2024 02:35