UFC

Sean O‘Malley o Petru Yanu: ‘Iskreno vjerujem da sam bolji od njega, jako sam uzbuđen‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Barstool Sports)
Neće juriti nokaut, kaže da ima 15 minuta na raspolaganju

Sean O‘Malley će uskoro dobiti najteži test u svojoj karijeri. Popularni 27-godišnji borac bantam kategorije će se na UFC 280 priredbi u desetom mjesecu okušati protiv bivšeg prvaka i jednog od najboljih boraca u kategoriji, Petra Yana.

‘‘Toliko sam uzbuđen, ne mogu vjerovati da se događa. Znam da je on broj jedan izazivač, a ima 1-1 s Aljom. Prebio je Alju u prvoj borbi, a onda je u drugoj Aljo prebio njega. Ali može ga se smatrati prvakom, kao i sve borce u top 5.‘‘, rekao je O‘Malley.

O‘Malley na sebe pažnju privlači još od 2017., kada je debitirao za UFC. Svojim osebujnim izgledom i još osebujnijim izjavama već duže vremena plijeni pažnju fanova. Dva puta se borio sa top 10 borcima, jednom ga je pobijedio Marlon Vera a drugi meč protiv Pedra Munhoza je prekinut zbog slučajnog uboda u oko.

‘‘Ja vjerujem da sam bolji od Petra u onome što ćemo raditi, a to je j**ena borba. Bolji sam od Yana, iskreno to vjerujem. Mislim da će to biti presudno da obavim posao kako treba. Doći ću spremniji od njega, doći ću i raditi ono što želim. Nokautirati bi ga bilo spektakularno, ali imam tri puta po pet minuta, bitno je pobijediti‘‘, zaključio je O‘Malley.

Borba između O‘Malleyja i Yana održat će se krajem desetog mjeseca na spektakularnoj UFC 280 priredbi u Abu Dhabiju.

Linker
27. travanj 2024 00:27