UFC

Sean O‘Malley odgovorio Bryceu Mitchellu: ‘Odi musti krave‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Bryce se vraća za mjesec dana

Većina MMA zajednice prednost je davala Aljamainu Sterlingu, a jedan od njih bio je i UFC borac Bryce Mitchell. On je na svojem Twitter profilu napisao "Aljo by sub", a sada je dobio odgovor od novog prvaka kojem se to očito nije svidjelo. Sean O‘Malley mu je kratko poručio "Odi musti krave", referirajući se na Mitchellove rančerske poslove.

Bryce je posljednju borbu imao prije nešto malo manje od godinu dana, kada je u drugoj rundi pokleknuo protiv Ilia Topurie. Nakon tog poraza imao je izjave o tome da će se umiroviti, no čini se kako je u posljednje vrijeme promijenio mišljenje. Krajem rujna (9.mjesec) Mitchell bi se trebao boriti protiv Dana Igea.

Sean O‘Malley prošle je godine podijeljenom sudačkom odlukom porazio Petra Yana unatoč svim predviđanjima kako to neće uspjeti. Taktički je iskoristio Yanov dizelaški start i uzeo prvu rundu, dok su druge dvije mogle otići na bilo koju stranu. Protiv Sterlinga mu to nije uspjelo, prvu rundu je izgubio, ali već početkom druge počeo je dobro pogađati, te ubrzo i rušio prvaka. Iako se činilo na trenutke kako je upisao "walk of" nokaut, Sterling ipak nije bio u nesvijesti i borba se nastavila. ‘Sugar‘ je tada navalio i serijom udaraca natjerao suca na prekid.

Sean O‘Malley je sada postao vruća roba na tržištu nakon što je detronizirao prvaka. Prvi s kojim bi ga fanovi možda htjeli gledati u kavezu je Merab Dvalishvili. Merab se nikako nije htio boriti protiv Aljamaina Sterlinga radi dugogodišnjeg prijateljstva, iako bi mu to donijelo priliku za naslov, a i bolju zaradu. Vjerujemo da je ovo prilika kakvu će morati iskoristiti.

Linker
03. svibanj 2024 06:26