UFC

Sean O‘Malley planira se domoći borbe protiv McGregora putem Umara Nurmagomedova, poslušajte kako

Sean O‘Malley

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Prvak je jako aktivan na svojim društvenim mrežama, a ovog puta u javnost je poslao zanimljiv plan

UFC-ov prvak u bantam kategoriji Sean O‘Malley smatra da bi pobjeda nad Umarom Nurmagomedovom mogla dovesti do borbe protiv Conora McGregora.

O‘Malley je reagirao na Nurmagomedovovu jednoglasnu pobjedu nad Coryjem Sandhagenom u glavnoj borbi UFC-a u Abu Dhabiju, čime je Nurmagomedovov profesionalni MMA rekord sada "porastao" na 18-0. Međutim, aktualni prvak u kategoriji do 61 kilograma, O‘Malley, ne osjeća se ugroženim mogućnošću borbe protiv Umara. Štoviše, planira koristiti neporaženog izazivača iz Dagestana kao odskočnu dasku za borbu protiv McGregora. U novom videu objavljenom na svom YouTube kanalu, Sean O‘Malley odgovarao je na pitanja obožavatelja koji se pitaju može li Umar Nurmagomedov biti sljedeći izazivač za pobjednika njegove obrane naslova protiv Meraba Dvališvilija na UFC-u 306.

O‘Malley je objasnio zašto smatra da bi pobjeda nad Umarom mogla biti put do borbe protiv Conora McGregora: "Figgy me izazvao; Ilia i Max će se uskoro boriti; neporaženi Umar, 18-0, protiv neporaženog ‘Suga showa‘, 19-0, pobijedim Dagestanca; ne bih imao ništa protiv toga. To bi bio odličan način da dođem do Conora. Zamislite koliko bi bio ljubomoran? Mogao bih samo izudarati Umara samo zbog toga."

Unatoč ovim razmišljanjima, O‘Malley je jasno dao do znanja da je trenutno fokusiran na Meraba. "Suga Show" je rekao da, iako je Merab dostojan izazivač, zamišlja pobjedu nokautom.

Ako O‘Malley pobijedi Meraba 14. rujna u The Sphereu, to bi bila njegova druga uspješna obrana UFC-ovog naslova u bantam kategoriji. Ukoliko bi Umar dobio priliku za naslov, to bi bila njegova prva borba za UFC-ovo zlato.

Linker
29. kolovoz 2024 03:32