UFC

Sean O‘Malley preuzima odgovornost za poraz Petra Yana: ‘Trebao sam biti u njegovom kutu‘

Sean O'Malley

 Screenshot (youtube, Sean O‘malley)
Talentirani UFC-ov bantamaš dao je svoje viđenje borbe za prvaka kategorije u kojoj nastupa

Petr Yan poprilično je podbacio proteklog vikenda u meču protiv Aljamaina Sterlinga. U jednom od važnijih mečeva svoje dosadašnje karijere, ruski borac pružio je svoje najlošije izdanje.

Dvije runde čisto je izgubio, Sterling mu je lakoćom uzimao leđa u parteru, a niti kroz ostale tri, Yan nije bio nemilosrdan kao što smo navikli da bude. Sve to, dovelo ga je do poraza podijeljenom sudačkom odlukom, a jedan od uvaženijih komentara jeste da je ''bolji borac zasluženo izgubio od lošijeg''.

Radi se o svojevrsnom paradoksu, ali Sterling je jako dobro iskoristio svoje prednosti, a mane je uspješno sakrivao većim dijelom borbe. 13-rangirani UFC-ov bantamaš Sean O'Malley kroz Timbo Sugar Show osvrnuo se na borbu za tron kategorije u kojoj također nastupa.

''Yanova obrana od rušenja, izuzev ta dva puta kad mu je Sterling uzeo leđa, stvarno je elitna. Njegovi kukovi, ruke na protivnikovoj glavi, ima bolesnu obranu od rušenja. Međutim, bio je previše emotivan i to je uzelo danak od početka borbe. Toliko se prepustio emocijama.'', započeo je O'Malley, a zatim je otkrio kako žali zbog jedne stvari.

''Trebao sam biti u njegovom kutu i reći mu da se smiri. Preuzimam odgovornost za ovaj poraz, to je moja krivnja.'', rekao je O'Malley, a ovim komentarima zasigurno će ponovno privući pažnju.

Naime, Petr Yan uoči borbe sa Sterlingom, ostao je bez svoje standardne postave u kutu. Članovi njegovog tima nisu dobili vize za ulazak na tlo SAD-a i Yan je morao krpati svoj kut nekim novim licima. Ruski borac pokušavao je pridobiti Henryja Cejuda i Seana O'Malleyja, ali sam sebe je potkopavao komentarima u kojima je govorio kako ne ne želi njihove ''usrane savjete'', nego samo traži da mu dodaju led i vodu.

O'Malley i Cejudo nisu htjeli biti vodonoše, ali upitno je kako bi oni uopće savjetovali Yana, s obzirom da Petr jako loše govori engleski, a iskreno sumnjamo da Cejudo ili O'Malley pričaju ruski.

Linker
25. travanj 2024 03:07