UFC

Sean O‘Malley saznao ime zamjenskog protivnika, čeka ga borba s debitantom

Sean O'Malley
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Pomalo iznenađujuć odabir za ‘‘Sugarovog‘‘ idućeg protivnika uzevši u obzir sve kandidate

Ekspresno su reagirali UFC-ovi matchmakeri po pitanju pronalaska zamjenskog protivnika za Seana O'Malleyja. Podsjećamo, prije samo dva dana, Louis Smolka morao je otkazati njihovu planiranu borbu koja se trebala održati na UFC 264 priredbi. Mnogobrojna imena (Ricky Simon, Merab Dvalishvili, Tim Elliott, Ray Borg...) ponudila su se uskočiti, no UFC je odlučio kako je debitant Kris Moutinho najprikladniji protivnik. Sean O'Malley je potvrdio ovu informaciju na svom Twitch profilu.

28-godišnji Moutinho trenutno je na omjeru 9-4, a Sean O'Malley nije nimalo lak protivnik za dobrodošlicu u UFC. Novopridošli Kris Moutinho zadnju borbu odradio je 28. svibnja na CFFC 96 priredbi savladavši Andrewa Salasa gušenjem u trećoj rundi borbe i time je došao do druge pobjede u nizu. Preostalih 12 nastupa odradio je za Classic Entertainment & Sports MMA (CES) organizaciju. Valja napomenuti kako je 29-godišnjak sva četiri poraza doživio prekidom. Dvaput je ugušen u prvoj rundi dok je preostala dva puta gubio nokautom.

Pomalo je nejasno zašto se UFC odlučio za ovako neiskusnog protivnika koji je u 13 nastupa doživio četiri poraza po lokalno-regionalnim organizacijama, no preostaje za vidjeti što Moutinho može ponuditi. Iznenađenja su se događala i uvijek će se događati, a hoćemo li vidjeti novo ili će Sean O'Malley doći do druge pobjede u nizu, saznat ćemo 10. srpnja na UFC 264 priredbi.

Linker
22. travanj 2024 23:54